Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lietuvos sporto universitetas vs KTU - Mintonet (3:2)

Tik po atkaklios kovos "LSU" palaužė "KTU - Mintonet" ekipą. (VIDEO)

Tik po atkaklios kovos "LSU" palaužė "KTU - Mintonet" ekipą. (VIDEO)

 Trečiadienio vakarą LSU sporto salėje įvyko A lygos pirmenybių rungtynės,  kuriose susitiko "LSU" (šeimininkai) ir "KTU -Mintonet" (svečiai). Pirmuosius du setus "LSU" žaidė kaip iš natų, tačiau "KTU -Mintonet" ekipa pademonstravo kovingumą ir išlygino setų rezultatą ( 2:2). Lemiame sete užtikrinčiau pradėjo "LSU" komanda, kuri išlaikė iniciatyvą savose rankose ir šventė sunkią pergalę, rezultatu - 3:2.

Rungtynės prasidėjo taškas į tašką ir nė viena komanda neįrodė didesnio savo pranašumo ( 4:4), tačiau pirmieji nuo varžovų pabėgo "KTU -Mintonet" ( 5:8). Vis dėlto, svečiams nepavyko išlaikyti pranašumo savose rankose, o "LSU" pajautė žaidimo skonį, kur laimėjo atkarpą net 12:1 ( 20:11). Po minutės pertraukėlės "KTU -Mintonet" ekipai nepavyko atsigauti ir pirmąjį setą laimėjo "LSU" rezultatu - 25:16 (1:0).

Antrąjį setą toliau "LSU" demonstravo užtikrintą žaidimą ir greitai pabėgo nuo varžovų. "KTU -Mintonet" ekipai niekaip nepavyko atrasti savojo žaidimo. Šeimininkai toliau tiksliais smūgiais į varžovų aikštelę varė juos į neviltį ( 21:15). "LSU" ekipa šiektiek atleido vadeles seto pabaigoje, tačiau be didesnio vargo sugebėjo laimėti ir antrąjį setą - 25:20 ( 2:0).

Trečiajam setui prasidėjus viskas aikštelėje apsivertė aukštyn kojomis. "LSU" ekipos puolimas ir gynba subyrėjo, o tuo pasinaudoję "KTU -Mintonet" ekipa perėmė iniciatyvą į savas rankas ir sušvelnino setų rezultatą laimėdami trečiąjį setą - 19:25 (2:1)

Ketvirtajame sete "KTU -Mintonet" ekipa įgavo lyg antrą kvėpavimą ir toliau žingsniavo užtikriintai link pergalės ( 4:14). "LSU" ekipa buvo bejėgiai prieš varžovų puolimą bei gynyba ( 11:22). "KTU -Mintonet" komanda didelio kovingumo dėka sugebėjo išlyginti setų rezultatą - 14:25 (2:2)

Lemiame sete "LSU" pradėjo su dideliu užsivedimu ir įgijo pranašumą saugų ( 5:2). "KTU -Mintonet" ekipa dar bandė gelbėtis iš padėties, tačiau "LSU" žaidė lyg ant bangos ir įveikė varžovus penktajame sete - 15:11 ( 3:2).

Po laimėtų rungtynių "LSU" ekipos kapitonas paklaustas: kas atsitiko po dviejų setų komandai? " Trūko susižaidimo, daug klydome. Komanda buvo neužsivedus. Nesužaidėme savo žaidimo, kaip galėtume sužaisti. Penktame sete neturėjome, kur trauktis, tai teko sužaisti geriausią savo žaidimą."

Rungtynių video.

Puslapis peržiūrėtas: 22633

Komentarai