Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Važiuojam Džesika (3:0)

Vitameda“ šventė užtikrintą pergalę prieš „Važiuojam Džesika“ komandą.

Vitameda“ šventė užtikrintą pergalę prieš „Važiuojam Džesika“ komandą.

 

Sausio 22d. 18:15val. RIO arenoje įvyko B lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Vitameda“ ir svečių „Važiuojam Džesika“ komandų. Pergalę po trijų setų kovos šventė „Vitameda“ tinklininkai.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai „Važiuojam Džesika“ ekipa (6:12), tačiau rezultatui esant (11:16) „Vitameda“ komanda pelnė, net 12 taškų iš eilės, taip ne tik panaikindami turėtą deficitą, bet ir patys sugebėjo susikrauti nemenką persvarą (23:16). Aikštelės šeimininkai laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:18).

Antrojo seto pradžioje vyko lygi kova (9:9), tačiau ir vėl spurtą atlikę aikštelės šeimininkai susikrovė didelę persvarą (23:12), taip užtikrintai laimėdami ir antrąją susitikimo dalį (25:13).

Trečiajame kėlinuke vaizdas nesikeitė, „Vitameda“ ir vėl susikrovė persvarą (15:8) ir užtikrintai laimėjo ir trečiąjį setą (25:17), taip iškovodami ketvirtąją pergalę B lygoje.

Po rungtynių kalbintas vienas iš „Vitameda“ komandos žaidėjų sakė: Pergalę nulėmė, gera koncentracija, darėm mažai klaidų, tai ir buvo pagrindiniai pergalės akcentai.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 7827

Komentarai