Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs NUTPA ‒ 2 (3:1)

Pervesk.lt šventė antrąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

Pervesk.lt šventė antrąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

Lapkričio 29d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų „Pervesk.lt“ ir svečių „NUTPA – 2“ komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė aikštelės šeimininkai „Pervesk.lt“ tinklininkai.

Pirmoje rungtynių dalyje geriau startavo svečiai „NUTPA – 2“ išsiveržę į priekį rezultatu (9:15). Nors aikštelės šeimininkai grąžino intrigą pirmoje susitikimo dalyje ir sugebėjo beveik visiškai panaikinti turėtą deficitą (21:22), tačiau pergalės pirmajame sete pasiekti nesugebėjo ir turėjo pripažinti svečių pranašumą (22:25).

Antrasis susitikimo kėlinukas prasidėjo lygia ir nuožmia kova, (6:6); (9:9); (12:12), viso seto metu vyko atkakli ir permaininga dvikova, abi komandos kovojo taškas į tašką ir iki pat seto pabaigos, nei vieną komandą nebuvo nutolus per daugiau nei tris taškus, kol galiausiai sėkmingiau pačią seto pabaigą sužaidė „Pervesk.lt“ komanda ir sugebėjo išlyginti rungtynių rezultatą (26:24).

Trečiosios rungtynių dalies pradžia buvo analogiška į antrąjį susitikimo setą. Komandos keitėsi pelnomais taškais (10:10). Tačiau, tuomet puikų spurtą atlikę aikštelės šeimininkai, perėmė iniciatyvą trečiajame sete (18:10), kuomet atrodė, kad šeimininkai kontroliuoja situaciją, vaizdas aikštelėje pradėjo kardinaliai keistis. Savo taškų serija atsakė jau svečiai „NUTPA – 2“ ir sugebėjo visiškai likviduoti turėtą varžovų pranašumą (19:19). Tačiau seto pabaigoje situaciją stabilizavę šeimininkai „Pervesk.lt“ sugebėjo laimėti permainingą trečiąją rungtynių dalį (25:22).

Ketvirtajame kėlinuke aikštelės šeimininkai netruko susikrauti nemenką persvarą (12:4). Nors charakterį pademonstravę svečiai „NUTPA – 2“ sugebėjo atsitiesti (17:15). Tačiau ir vėl seto pabaigą geriau sužaidę „Pervesk.lt“ komandą laimėjo ir ketvirtąjį susitikimo setą (25:20), taip švęsdami antrąją pergalę ¬„Žalių“ D lygoje.

Po rungtynių vienas iš „Pervesk.lt“ komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kas lėmė šiandienos pergalę?

Nepasimetimas, sunkiais momentais, pavyzdžiui trečiajame ir ketvirtajame setuose turėjom didelį pranašumą, bet varžovai sugebėdavo grįžti į kovą ir atrodo, net perimdavo tą emocinę persvarą į savo rankas bet, nepaisant to atsitiesdavome ir setų pabaigas sužaisdavome užtikrintai, manau, būtent, tai ir leido laimėti šiandien.

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3078

Komentarai