Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA ‒ 2 vs Važiuojam Džesika (1:3)

,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ir pateko į Didijį finalą

,,Važiuojam Džesika“ įveikė ,,Nutpa ‒ 2“ ir pateko į Didijį finalą

Balandžio 10 d. įvyko paskutinės ,,Žalių" D lygos rungtynės tarp ,,Nutpa - 2" (namų komanda) ir ,,Važiuojam Džesika" (svečiai) ekipų, po kurių paaiškėjo, kuri komanda kovos dėl pirmosios vietos. Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Važiuojam Džesika", rezultatu - 1:3 (9:25; 25:22; 18:25; 18:25).

Pirmasis setas buvo triuškinantis ,,Nutpa - 2" ekipai. ,,Važiuojam Džesika" nuo pirmųjų taškų rodė pavyzdingą ir gražų žaidimą. Svečiai taikliai mušė kamuolius į varžovų aikštelės pusę ir be vargo rinko taškus. ,,Nutpa - 2" ekipa savo jėgomis pelnė vos keturis taškus, padarė dvigubą skaičių klaidų, lyginant su varžovais, ir niekaip negalėjo sumažinti taškų skirtumo. Setas baigėsi rezultatu - 9:25 (0:1).

Antrame sete užvirė aršesnė kova. ,,Nutpa - 2" po pralaimėto pirmojo seto atsitiesė ir taip pat rodė gražų žaidimą. Jie sumažino klaidų skaičių, seto metu padarė vos dvi. ,,Važiuojam Džesika" paleido savąjį žaidimą ir nors rengė rezultatyvias atakas ir pelnė taškus, jiems koją kišo jų pačių daromos klaidos (23:18). Nors svečiai dar bandė laimėti setą, jiems iki pergalės pritrūko taiklių mušimų. Setą laimėjo ,,Nutpa - 2" komanda - 25:22 (1:1).

Trečiojo seto pradžioje kova buvo lygi (5:5). Tačiau į priekį ėmė veržtis ,,Važiuojam Džesika" (5:9; 9:16). Jie geriau ir tiksliau atakavo priešinnkus, todėl pranašumo nepaleido iki žaidimo galo. ,,Nutpa - 2" strigo tiek puolime, tiek gynyboje, todėl seto pergale galėjo džiaugtis ,,Važiuojam Džesika" - 18:25 (1:2).

Iki ketvirtojo seto vidurio kova buvo lygi. Abi ekipos kaip įmanydamos stengėsi nugalėti, taškas po taško rengė taiklias atakas ir nors ,,Važiuojam Džesika" seto metu padarė tris kartu daugiau klaidų, jas kompensavo rezultatyviai mušami kamuoliai į varžovų aikštelės pusę. Paskutinysis setas baigėsi tokiu pačiu rezultatu kaip ir trečiasis - 18:25 (1:3), ,,Važiuojam Džesika" iškovojo teisę varžytis dėl aukso medalių šį penktadienį finalinėje kovoje.

Puslapis peržiūrėtas: 4531

Komentarai