Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Laumetris vs JTK „Dobilas“ (1:3)

JKT „Dobilas“ rezultatu 3:1 įrodė savo pranašumą prieš „Laumetrio“ komandą

 JKT „Dobilas“ rezultatu 3:1 įrodė savo pranašumą prieš „Laumetrio“ komandą

Lapkričio 28d. 20:15 val. RIO sporto arenos III aikštelėje įvyko B lygos varžybos tarp "Laumetrio" ir JKT "Dobilas" komandų. Po ne itin sėkmingo starto JKT "Dobilas" komandai pavyko įrodyti savo pranašumą prieš "Laumetrio" komandą ir rezultatu 3:1 pabaigti šias varžybas.

Pirmąjį varžybų setą abi komandos pradėjo lygiaverčiai ir žaidė taškas į tašką. Rezultatui pasiekus 12:10 "Laumetrio" komandos labui, JKT "Dobilas" komanda paleido žaidimo vairą iš savo rankų. Tuo pasinaudojusi "Laumetrio" komanda spurtavo ir dar labiau padidino savo pranašumą į 23:15. Nors priešininkų komanda ir bandė atsilošti rezultatą išlygindama iki mažesnės taškų persvaros 18:24, tačiau ,deja, nepaisant to jiems teko pripažinti "Laumetrio" komandos pranašumą, kuri šį setą pergalingai užbaigė rezultatu 25:18

Antrajame sete JTK "Dobilas" komanda itin susiėmė, parodė, jog geba puikiai smūgiuoti, paduoti bei perduoti kamuolius. Ji nepaleido žaidimo iš savo rankų viso seto metu ir jį sėkmingai užbaigė rezultatu 25:18 savo naudai.

Trečiasis varžybų setas prasidėjo lygiomis, žaidėjai žaidė taškas į tašką. Rezultatui pasiekus 11:11 spurtavo "Laumetrio" komandos sportininkai, kurie pasinaudojo priešininkų komandos klaidomis ir rezultatą pakeitė į 20:16 savo naudai. Deja, nepaisant pademonstruoto puikaus žaidimo ir komunikacijos tarpusavyje, fortūna nuo komandos nusisuko. Komandos žaidėjai reikiamu momentu suklydo. Tuo, žinoma, pasinaudo JKT "Dobilas" komanda. Ji perėmė žaidimo vairą į savo rankas, spurtavo ir šį setą keturių taškų persavara savo naudai, užbaigė rezultatu 21:25

Ketvirtasis setas taip pat prasidėjo lygiosiomis, tačiau rezultatui pasiekus 6:6 spurtavo JKT "Dobilas" komanda ir rezultatą pakeitė penkių taškų persvara savo naudai į 20:15. "Laumetrio" komanda taip pat susiėmė, bandė rezultatą išlyginti, tačiau nesėkmingai. Šį setą keturių taškų persvara savo naudai trečią kartą iš eilės laimėjo JKT "Dobilas" komanda taip įrodydama, jog tikrai yra verta nugalėtojos vardo šiose varžybose.

Šiose varžybose "Laumetrio" komandoje rezultatyviausiai pasirodė Albertas Maskaliūnas (12), Matas Petlinskas (11), Danielius Velykis (11) bei Taurius Putna (11). Naudingiausiai žaidė Taurius Putna (17), Matas Petlinskas (14) Danielius Velykis (11). Daugiausiai rezultatyvių perdavimų padarė Pijus Banys (33).

Priešininkų komandoje naudingiausi šiandien buvo Mėrūnas Savickas (22), Justinas Mačikūnas (14), Arturas Daujotas (14t). Naudingiausiai pasirodė Mėrūnas Savickas (21), Justinas Mačikūnas (14), Tomas Tarosas (12). Daugiausiai rezultatyvių perdavimų padarė Rapolas Kymantas (37).

Puslapis peržiūrėtas: 3231

Komentarai