Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RedCastle vs Pervesk.lt (3:1)

Po įtemptos kovos rezultatu 3:1 “Red Castle” išplėšė pergalę iš svečių komandos “Pervesk.lt”

Po įtemptos kovos rezultatu 3:1 “Red Castle” išplėšė pergalę iš svečių komandos “Pervesk.lt”

Lapkričio 27 d. 20:00 val. Raudondvario gimnazijos sporto salėje įvyko "Žalių" D lygos varžybos tarp "Red Castle" ir "Pervesk.lt" komandų. Po atkaklios kovos rezultatu 3:1 "Red Castle" komandai pavyko išplėšti pergalę iš svečių komandos. 

Pirmajame varžybų sete pranašesni buvo "Red Castle" komandos sportininkai, kurie šį setą laimėjo rezultatu 25:12. Komanda pademonstravo puikų susikaupimą, komunikaciją tarpusavyje bei gerą žaidimą. Nors ir komandos trenerė bei kapitonė Simona Mačiulaitienė dėl kojos traumos žaisti negalėjo, savo komandos narius jį puikiai palaikė ir už žaidimo aikštelės ribų jiems nuolat duodama patarimus bei skatindama geru žodžiu.

Antrasis varžybų setas prasidėjo lygiomis. Rezultatui pasiekus 5:5 spurtavo  "Pervesk.lt" komanda ir esamą rezultatą savo naudai pakeitė į 12:5. Nors "Red castle" komanda ir susiėmė, tačiau rezultato savo komandos naudai išlyginti nepajėgė, todėl teko pripažinti priešininkų komandos pranašumą, kurie ši setą užbaigė rezultatu 25:19

Trečiasis varžybų setas buvo, bene, įtempčiausias iš visų. Abi komandos buvo azartiškai nusiteikusios, troško laimėti. Žaidimas viso seto metu vyko taškas į tašką. Nei viena komanda nenorėjo nusileisti viena kitai, tačiau nepaisant to, šį kartą dviejų taškų persvara rezultatu 26:24 "Pervesk.lt" komandai teko pripažinti "Red Castle" sportininkų pranašumą.

Ketvirtasis varžybų setas taip pat prasidėjo įtemptai. Viso seto metu komandos žaidė apylygiai, tačiau rezultatui pasiekus 21:20 "Pervesk.lt" komandos naudai, spurtavo "Red Castle" komandos sportininkai, kurie keturiu taškų persvara puikiai užbaigė ši setą ir laimėjo jį rezultatu 21:25

Šiose varžybose "Red castle" komandoje rezultatyviausiai pasirodė Marius Paulavičius (27t.), Rytis Vaičiulevičius (14t.) bei Romas Olbutas (8t.). Svečių komandoje rezultatyviausiai žaidė Deividas Brazaitis (19t.), Benediktas Prekeris (15t.) bei Nerijus Tamošauskas (12t.).

Pasibaigus rungtynėms savo mintimis pasidalino nugalėtojų trenerė bei kapitonė Simona Mačiulaitienė:

Jūsų mintys apie rungtynes?

Pirmame sete mums sekėsi viskas labai lengvai, laimėjome 25:12, jau pagalvojom, kad taip gerai bus ir toliau, netgi antram setui išleidom porą silpnesnių žaidėjų. Teko vidury seto keist atgal, bet komandoje nebesilipdė žaidimas esant 19:19 nebepelnėme nė vieno taško... Trečią setą vėl pradėjom susikaupę, abi komandos žaidė labai gerai, taškas į tašką, buvo gražu žiūrėti. Manau čia mus aplankė sėkmė, lemiamu momentu suklydo varžovai. Ketvirtas setas buvo panašus irgi virė kovos, įtampa išsilaikė iki pat galo. Džiaugiamės rezultatu.

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Šiandien visa komanda žaidė labai gerai, darė minimaliai klaidų, neturiu ko išskirti.

Kaip vertinate varžovų komandą?


Varžovai buvo lygiaverčiai, gal visgi matėsi, kad technika jų geresnė, todėl tai tik dar smagiau, kad mes nugalėjom. O smagiausia, kad be manęs aikštėje jiems viskas puikiai gaunasi, po reabilitacijos prisijungsiu ir aš :)

Puslapis peržiūrėtas: 3261

Komentarai