Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (3:2)

„KTU“ po dramatiškos kovos šventė pergalę prieš KSM Startas – Heksa“ komandą.

„KTU“ po dramatiškos kovos šventė pergalę prieš KSM Startas – Heksa“ komandą.

Lapkričio 24d. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko „Dailiosios A“ lygos rungtynės. Pergalę po dramatiškos 5 setų kovos šventė šeimininkės KTU komanda.

Pirmąją susitikimo dalį geriau pradėjo pradėjo „Startas – Heksa“ komanda (6:12). Seto viduryje svečių komanda dar labiau padidino turėtą pranašumą (8:18). Nors aikštelės šeimininkės nepasidavė ir seto pabaigoje sugebėjo priartėti (21:23), tačiau „Startas – Heksa“ laimėjo pirmąjį susitikimo setą (21:25).

Antroje rungtynių dalyje klostėsi analogiškas scenarijus pirmajam setui. Į priekį ir vėl išsiveržė svečių komandą (10:16). O seto pabaigoje rezultatas ir vėl buvo analogiškas pirmojo seto pabaigai (21:23), tačiau tuomet spurtą atlikusios „KTU“ tinklininkės pelnė 4 taškus be atsako ir išlygino rungtynių rezultatą (25:23).

Trečiojoje rungtynių dalyje vaizdas jau buvo priešingas, negu prieš, tai buvusiuose setuose. Šį sykį geriau startavo aikštelės šeimininkės „KTU“ tinklininkės (10:6). Seto eigoje „KTU“ komanda dar labiau įtvirtino savo pranašumą (17:11), nors atrodė, kad šeimininkės kontroliuoja situacija, tačiau atkaklumą pademonstravusios „Startas – Heksa“ tinklininkės sugebėjo išlyginti rezultatą (22:22) ir netgi laimėti trečiąjį susitikimo setą (23:25).

Ketvirtąjį susitikimo setą geriau pradėjo svečių komanda (2:7), bet greitai atsitiesusios „KTU“ tinklininkės sugebėjo atstatyti pusiausvyrą (9:9). Antroje seto pusėje kova vyko taškas į tašką ir nei viena komanda nebuvo įgijusi didesnės, negu 2 taškų persvaros. Pabaigą sėkmingiau sužaidusios aikštelės šeimininkės laimėjo ketvirtąjį rungtynių setą (25:23), taip perkeldamos kovą į lemiamą penktąjį setą.

Penktoje susitikimo dalyje geriau startavo „KTU“ komanda (4:1), tuomet savo spurtą atliko svečių „Startas – Heksa“ komandą (4:6). Lemiama atkarpa rungtynėse įvyko, esant lygiam rezultatui (9:9) 4 taškus be atsako pelniusios šeimininkių „KTU“ komanda perėmė iniciatyvą į savo rankas ir šventė sunkiai iškovotą pergalę (15:12).

Po rungtynių kalbinta viena iš „KTU“ komandos žaidėjų džiaugėsi iškovota pergalę:

Smagu, kad pavyko iškovoti pergalę, ilga rungtynių laiką buvome besivejančių vaidmenyje, bet parodytas charakteris ir užsispyrimas leido atsitiesti ir pasiekti pergalę.


 

 

 

 

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3190

Komentarai