Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio KKSC vs Kauno „Marito“ (2:3)

Panevėžio KKSC tinklininkai po penkių setų kovos paleido pergalę iš rankų

Panevėžio KKSC tinklininkai po penkių setų kovos paleido pergalę iš rankųPuikiai sužaidęs Gytis Tuska (Kauno "Marito") ženkliai prisidėjo prie pasiektos pergalės

Lapkričio 23 d. 13:00 val. Raimundo Sargūno sporto gimnazijoje įvyko „Top Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos rungtynės tarp aikštės šeimininkų Panevėžio KKSC ir svečių Kauno „Marito“ komandos. Pergalę po penkių setų kovos šventė svečiai „Marito“ tinklininkai. 

Pirmąją susitikimo dalį apylygiai žaidė abi komandos (9:9). Tačiau stipresni buvo Panevėžio KKSC tinklininkai, kurie pirmąjį setą laimėjo (25:22).

Antrajame sete taip pat geriau sekėsi Panevėžio KKSC tinklininkams, kurie net du kartus padarė 4 taškų spurtą (10:5) ir (15:9).

Trečiajame sete vėl nuo pat pradžių kibus į atlapus Kauniečiams jau atrodė, kad sekasi tik geriau (5:1), tačiau Kauno „Marito“ susikaupė ir trečiąjį setą laimėjo 23:25.

Prasidėjus ketvirtajam setui Kauno „Marito“ įsiveržė į priekį (7:13) , tačiau Panevėžio KKSC tinklininkai sugebėjo išlyginti rezultatą (19:19) ir iškovoti pergalę (28:26).

O penktojo seto pradžia Panevėžio KKSC tinklininkams buvo daug žadanti, pirmaujant rezultatais (6:1), (12:7) galiausiai Panevėžiečiams pritrūko jėgų išlaikyti persvarą ir buvo nusileista Kauno "Marito" komandai 13:15.

Po rungtynių kalbinti abiejų komandų treneriai.

Kauno "Marito" treneris Valdemaras Lauraitis:

Kas lėmė šiandienos pergalę?

Pergalę lėmė didesnis noras. Parodėme charakterį. Sugebėjome atsitiesti po dviejų pralaimėtų sietų.

Kaip vertinate varžovų komandą?

Panevėžys mano gimtasis miestas.Ten treniravausi nuo 4klasės.Puikūs treneriai R. Kryževičius Z. Vancevičius. Panevėžys visada turėjo stiprią komandą.Gaila paskutiniu metu jie buvo išnykę iš tinklinio padangės, bet dabar vėl matau stiprią drausmingą komandą. Džiugu.

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Komanda parodė charakterį.Kaip visada komandos lyderis P Valaitis, kuris atlieka labai daug funkcijų. Norėčiau išskirti G.Tuska, Jis labai sustiprino puolimą.


Panevėžio KKSC komandos treneris Gintautas Stanevičius teigė:

"Pagrindinė pralaimėjimo problema buvo - priėmimai, tuos priėmimus, kuriuos turėjome prisiimti iš viršaus - prisiimdavome iš apačios, taip apsisunkindami patys save ir negalėjome sukurti normalios atakos. Taip pat, per silpnus padavimus paduodavome. "Marito" komanda prisiimdavo visus mūsų paduotus planerius. Pralaimėjimą lėmė ir nesilaikymas žaidybinio plano. Manau, pasimokysime iš savo klaidų ir kitą kartą pasieksime pergalę."



 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3172

Komentarai