Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Viskas ore vs Nemunas (3:1)

„Viskas ore“ pasiekė ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

„Viskas ore“ pasiekė ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygoje.

Lapkričio 26d. RIO arenoje įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų „Viskas ore“ ir svečių „Nemunas“ komandos. Pergalę po keturių setų kovos šventė aikštelės šeimininkai „Viskas ore“ komanda.

Pirmąją rungtynių dalį sėkmingiau pradėjo aikštelės šeimininkai (13:7). Tačiau Nemuno komanda sugebėjo sugrąžinti intrigą pirmajame rungtynių sete (18:17) ir net persverti rezultatą savo naudai (22:23), bet seto pabaigą be klaidų sužaidę „Viskas ore“ komanda sugebėjo laimėti pirmąjį susitikimo dalį (27:25).

Antrojo seto pradžioje nedidelę persvarą įgijo aikštelės šeimininkai (12:10). Viso seto metu vyko lygi kova, o „Viskas ore“ komanda negalėjo atitrūkti nuo varžovų per daugiau, kaip 3 taškus. Kėlinuko pabaigoje iniciatyvą jau sugebėjo perimti svečių „Nemunas“ komanda ir atsidurti per tašką nuo laimėto seto (22:24), bet 4 taškus be atsako pelnę „Viskas ore“ laimėjo antrąją rungtynių dalį (26:24).

Trečiosios rungtynių dalies pradžioje daug geriau startavo Nemuno komanda (7:13). Viso seto metu deficitą mažinę šeimininkai seto pabaigoje pavijo svečius (21:21), išsiveržė į priekį ir buvo per tašką nuo laimėto susitikimo (24:22), tačiau atsitiesusi Nemuno komanda sugebėjo išsigelbėti ir laimėti ilgą ir sunkų trečiąjį susitikimo setą rezultatu (29:31).

Ketvirtoje rungtynių dalyje visa žaidimo kontrolė jau priklausė „Viskas ore“ komandai, puikiai startavę šeimininkai netruko susikrauti pranašumo (14:8). Viso seto metu tvirtai iniciatyvą savo rankose laikę šeimininkai neleido priartėti svečių komandai ir šventė jau ketvirtąją pergalę „Žalių“ D lygos rungtynėse (25:18).

Po rungtynių kalbintas vienas „Viskas ore“ komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kaip vertinate šios dienos rungtynes?

Vertinu neblogai. Jautėmės atsipalaidavę, kartais sakyčiau, net per daug atsipalaidavę.

Kas lėmė jog pralaimėjot trečiąjį setą?

Tai, kaip ir minėjau, ko gero šioks toks koncentracijos praradimas, per didelis atsipalaidavimas po laimėtų pirmų dviejų setų.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 3005

Komentarai