Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Blokada (2:3)

„Sporto fėja“ po dramatiškos kovos turėjo pripažinti „Blokada“ komandos pranašumą.

„Sporto fėja“ po dramatiškos kovos turėjo pripažinti „Blokada“ komandos pranašumą.

Gruodžio 11d. 20:00val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos rungtynės tarp šeimininkų „Sporto fėja“ ir svečių „Blokada“ komandų. Pergalę po permainingos ir atkaklios kovos šventė svečiai Blokados ekipa.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai (6:10), bet greitai atsitiesę aikštelės šeimininkai atstatė pusiausvyrą pirmoje seto dalyje (13:13). Nors pirmo kėlinuko pabaigoje „Sporto fėja“ pirmavo (22:18), charakterį pademonstravę „Blokada“ komanda sugebėjo persverti rezultatą savo naudai (22:23). Tačiau po paprašytos minutės pertraukėlės be klaidų sužaidę aikštelės šeimininkai laimėjo pirmąjį setą rezultatu (25:23).

Antrojoje susitikimo dalyje geriau startavo „Sporto fėja“ (11:6). Nors svečiai sugebėjo beveik visiškai panaikinti turėtą deficitą (14:13), aikštelės šeimininkai, dar kartą pabėgo toli į priekį ir atsidūrė vos per 2 taškus nuo laimėto ir antrojo seto (23:16). Tačiau, tuomet vaizdas aikštelėje apsivertė aukštyn kojom, „Blokada“ kūrė vieną sėkmingą ataką po kitos ir sugebėjo ne tik išlyginti rezultatą (23:23), bet galiausiai laimėję atkarpą 1:10 išlyginti rungtynių rezultatą (24:26).

Trečiajame susitikimo sete komandos apsikeitė vaidmenimis ir geriau šį sykį jau startavo svečiai (4:11). Kėlinukui persiritus į antrą pusę „Blokada“ užtikrintai laikė seto kontrolę savo rankose(12:19). Tačiau, tuomet jau aikštelės šeimininkai sugebėjo kardinaliai pakeisti situacija, jie ne tik išlygino rezultatą (20:20), bet ir atsidūrė per tašką nuo laimėto seto (24:22). Kuomet atrodė, kad „Sporto fėja“ jau laimės setą, „Blokada“ komanda dar kartą pademonstravo, kaip puikiai moka žaisti lemiamais momentais, jie sugebėjo pelnyti 4 taškus be atsako ir identišku rezultatu antrajam rungtynių setui laimėti trečiąją susitikimo dalį (24:26).

Ketvirtajame rungtynių sete intrigos buvo mažiausiai, nuo pat pradžių iniciatyvą perėmę aikštelės šeimininkai (10:6), palaipsniui didino savo turėtą pranašumą ir užtikrintai laimėjo ketvirtąjį susitikimo setą (25:14), taip perkeldami kova į lemiamą rungtynių setą.

Penktąją mačo dalį puikiai pradėję „Sporto fėja“ tinklininkai išsiveržė į priekį (6:0), bet „Blokada“ dar kartą šiose rungtynėse sugebėjo išlipti iš duobės ir ne tik išlyginti rezultatą (10:10), bet ir persverti jį savo naudai (10:13). Tačiau, tuomet puikų spurtą atlikę aikštelės šeimininkai, pelnė 4 taškus paeiliui ir atsidūrė per tašką nuo laimėto susitikimo (14:13), bet „Blokada“ ir vėl neklydo svarbiausiu momentu pelnė 3 taškus iš eilės ir iškovojo pergalę po dramatiškos ir permainingos kovos (14:16).

Kalbintas vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie rungtynes:

Kas padėjo iškovoti pergalę?

Koncentracija, nepasimetimas sunkiais momentais, svarbiausiomis rungtynių akimirkomis sužaisdavome be klaidų išlikome, kaip vienas kumštis.

Stipriai atsilikinėjote trečiajame ir penktajame setuose, bet grįždavote į kovą, kas tai leido padaryti?

Kaip ir minėjau svarbiausia tokiu metu išlikti vieningiems, nepamesti koncentracijos, manau, tai svarbiausia. 

Pralaimėjusių kapitonas E.Sliežauskas taip pat pasidalino mintimis:

Ko pritrūko pergalei?


Manau kad pritrūko geresnio priėmimo ir kamuolio įvedimo, labai banguotai žaidėmė, ir atidavėme praktiškai jau kišenėje turėtą pergalę. Rodos tiek nedaug trūko bet sėkmė šį kartą buvo varžovų pusėje. 

Kokį įspūdį paliko varžovų žaidimas?

Na varžovų komanda yra seniai pažystama, tačiau jų žaidimo braižas manau skiriasi kada jų gretose žaidžia Lukas Kirchovas ir kada jo nėra. Kai jo nėra, tada jie daugiau atakuoja per kampus, na o kada žaidžia Lukas tada jau dažnai atakos atliekamos per 3 zoną. O šiaip tai labai gera ir sunkiai prognozuojama komanda, nes gali nugalėti bet ką, bet kai ne jų diena gali pralošti nuo bet ko.

Puslapis peržiūrėtas: 3302

Komentarai