Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Marito (3:0)

A lygos čempionais tapo ,,Kauno TPMC“ ekipa (VIDEO, INTERVIU)

A lygos čempionais tapo ,,Kauno TPMC“ ekipa (VIDEO, INTERVIU)

,,A" lygos Didžiajame finale susitiko stipriausios lygos komandos. Aikštelės šeimininkų poziciją užėmė ,,Kauno TPMC" ekipa, o svečių - ,,Marito" komanda. Išsiaiškinti kas taps lygos čempionais prireikė tik trijų setų, po kurių paaiškėjo, jog aukso medaliais pasipuoš ,,Kauno TPMC" tinklininkai - 25:23; 25:16; 25:22 (3:0).

Pirmąjame sete, taškų atžvilgiu, jėgos atrodė lygios. Tačiau, ,,Kauno TPMC" ekipa, su G.Tuska priešakyje, rengė rezultatyvias atakas ie išsiveržė į priekį. ,,Marito" ekipa strigo tiek puolime, tiek gynyboje, bet seto pabaigoje sugebėjo rezultatą išlyginti - 20:20. Abi ekipos darė klaidas ir vieni kitiems dovanojo taškus. Bet visgi, stipriau ir tiksliau pirmojo seto pabaigą sužaidė ,,Kauno TPMC" vyrai - 25:23 (1:0).

Antrojo seto pradžioje ebi ekipos apsikeitė taškais ir rezultatas buvo lygus 4:4. Tačiau netrukus, ,,Kauno TPMC" ekipa vėl ėmė rodyti gražų savąjį žaidimą ir nepaliko jokių šansų ,,Marito" ekipai išlyginti rezutatą. Šeimininkai rinko taškus ir taikliomis atakomis prirėmė ,,Marito" prie sienos, vyrai atrodė praradę savąjį žaidimą ir kiek palūžę. Setas baigėsi ,,Kauno TPMC" ekipos septynių taškų spurtu - 25:16 (2:0).

Trečiasis setas buvo pats įtempčiausias. Seto pradžioje komandos apsikeitė rezultatyviomis atakomis, bet tada ,,Marito" tinklininkai suėmė save į rankas ir rodė gražų komandinį žaidimą, jie seto metu padarė vos kelias klaidas ir iki seto pabaigos buvo priekyje. Atrodė, kad pergalė jiems ir atiteks ir ekipos kovos ir ketvirtąjį setą, bet ,,Kauno TPMC" parodė, kad jie nusiteikę laimėti ties trimis setais. Komandos lyderiai R.Urbelis ir L.Petravičius tiksliai rinko taškus ir seto pabaigoje ,,Kauno TPMC" ekipa išsiveržę  į priekį iškovojo pergalę! Vaikinai kėlė aukso taurę į viršų ir pasipuošė aukso medaliais - 25:22 (3:0).

Rungtynių video reportažas ir interviu

Puslapis peržiūrėtas: 36702

Komentarai