Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs Dainava (3:2)

Fantastiškai atsitiesusi VDU komandą, šventė antrąją pergalę.

Fantastiškai atsitiesusi VDU komandą, šventė antrąją pergalę.

Lapkričio 17d. 19:00val. VDU sporto salėje įvyko „Žalių“ D lygos rungtynės tarp šeimininkų VDU ir svečių Dainavos komandos, pergalę šventė dviejų setų atsilikimą panaikinę aikštelės šeimininkai VDU komanda.

Rungtynes daug geriau pradėjo svečiai Dainavos komanda (4:11). Viso seto metu klaidas darę aikštelės šeimininkai nesugebėjo priartėti prie varžovų, o savo progas realizavę svečiai užtikrintai laimėjo pirmąjį setą (18:25).

Antrajame susitikimo sete vaizdas ir vėl buvo panašus, VDU tinklininkai darė vieną klaidą po kitos, o tuo naudojasi „Dainava“ ir vėl susikrovė nemažą persvarą (9:15). Antras setas baigėsi analogišku rezultatu, kaip ir pirmasis (18:25).

Trečiajame sete vaizdas aikštelėje jau keitėsi kardinaliai. Šeimininkai pagaliau atrado savo žaidimą ir pradėjo užtikrintai rinkti taškus, o iki tol puikiai žaidusių Dainavos komandos žaidimo kreivė smigo žemyn (12:4). Viso seto metu iniciatyvos iš savo rankų nepaleidę VDU tinklininkai sušvelnino susitikimo rezultatą (25:17).

Ketvirtajame sete aikštelės šeimininkai tęsė sėkminga serija ir netruko vėl susikrauti persvaros (12:6). Kaip ir visose rungtynėse, taip ir ketvirtajame sete, puikiai žaidė VDU komandos žaidėjas Deividas Strumila per ketvirtąjį susitikimo setą pelnęs 6 taškus ir atlikęs, net 5 neatremiamus smūgius, ir taip padėjęs savo komandai išlyginti rungtynių rezultatą (25:16).

Penkto seto pirmoji pusė klostėsi apylygiai (8:8). Tačiau, tada lemiamą spurtą atlikę šeimininkai sugebėjo laimėti trečiąjį setą iš eilės (15:11) ir šventė pergalę (3:2).

Po rungtynių kalbintas vienas iš VDU komandos žaidėjų įvertino rungtynes: „Svarbiausia, jog komanda nepasidavė ir nenuleido rankų, kuomet rezultatas buvo 0:2. Smagu, kad parodėm charakterį ir sugebėjom ištraukti, tokias rungtynes“.

Kas lėmė tokią sunkią rungtynių pradžią?

Tikslumo stoka, darėm per daug klaidų. 

Puslapis peržiūrėtas: 3145

Komentarai