Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU vs RedCastle (3:1)

,,VDU'' žaidėjai pelnė pergalę prieš ,,RedCasle'' 3:1

,,VDU'' žaidėjai pelnė pergalę prieš ,,RedCasle'' 3:1

Lapkričio 10 dieną VDU ŽUA sporto salėje vyko ,,Žalių'' D lygos I turo rungtynės - ,,VDU'' prieš ,,RedCasle''. Po keturių setų, pergale mėgavosi ,,VDU'' žaidėjai 3:1 rezultatu.

Pirmasis seta baigėsi ,,RedCasle'' pergale - 16:25

Sekančiuose setuose ,,VDU'' tinklininkams pavyko įsižaisti ir laimėti 2 setus:

II setas - 25:15

III setas - 25:19

Įpusėjus ketvirtam setui, ,,RedCasle'' komandai sekėsi rezultatyviai atakuoti priešininkus. Žaidimui einant į pabaigą, pavyko išlyginti rezultatą (24:24) ir į salę įnešti intrigos tiek žiūrovams, tiek patiems priešininkams (Ar pavyks ,,RedCasle'' tinklininkams išlyginti setų rezultatus ir sužaisti dar vieną partiją?). Visgi, toks rezultatas ,,VDU'' dar labiau pakurstė pasistengti. Šeimininkams pavyko pelnyti lemiamus taškus - 27:25.

Kalbintas komandos nugalėtojos žaidėjas, Mantas Vaivada:

Kas nutiko pirmame sete, pralošta partija 16:25?
Pirmas setas, turbūt visoms komandoms būna sunkiausias, nes stengiamės susižaisti - kas mums sekėsi sunkiai. Naujas ,,VDU'' komandos sąstatas ir pirmos varžybos, čia manau labai gerai. Pamatėm, ką galime mes ir ko trūksta.

Kaip vertinate savo komandos žaidimą prieš ‘RedCastle’?
Nesusikaupimas ir banguotas žaidimas buvo mums sunkiausia mįslė, aišku, turime stiprių žaidėju, kuriuos reikia išnaudoti, trumpai tariant tai pirmas mūsų varžybos šiais metais, kuo toliau, tuo bus vis smagiau, nes susižaisime.

Ką galėtumėte pasimokinti iš šių varžybų sekančioms rungtynėms?
Matyti ne tik kas vyksta varžovų aikštelėje, bet dar kruopščiau stebėti savo!

 

 

Taip pat po rungtynių dalinosi įspūdžiais ir ,,RedCasle'' trenerė Simona Mačiulaitienė:

Kaip sekėsi jums šiose rungtynėse? Pirmąjį setą taip gražiai užbaigėte, o štai sekančiuose leidote pasireikšti varžovams...
Nežinau, greičiausiai priešininkai pirmame sete dar nebuvo nesusižaidę. Mūsų komandai šios varžybos yra pirmosios - pirmas sezonas, kai sugalvojome sudalyvaut rungtynėse. Žaidžiame mėgėjiškai, tarpusavyje, patys dar tik mokomės, o ir šio sąstato dar nebuvome susižaidę. Šios varžybos, mums labiau buvo kaip išbandymas – ką mes mokame, sugebame ir ko ne. O ir jaudulys labai veikė – pirmas laimėjome, antras kaip ir atsipalaidavome. Ketvirtame dar mėginome įsivažiuot, badžiau ‘‘užvest‘‘, tačiau šiek tiek pritrūko iki laimėto seto. 
 

Puslapis peržiūrėtas: 2973

Komentarai