Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Mintonet vs Laumetris (3:0)

Įtemptoje kovoje ,,Mintonet" parklupdė ,,Laumetrį" (VIDEO)

Įtemptoje kovoje ,,Mintonet" parklupdė ,,Laumetrį" (VIDEO)

 Gruodžio 13 d. 19:30 val. įvyko A lygos rungtynės. KTU statybos ir architektūros universiteto sporto salėje susitiko ,,MINTONET" (šeimininkai) ir Kėdainių ,,Laumetris" (svečiai). Po trumpos, bet įtemptos trijų setų kovos ,,Mintonet" palaužė savo priešininkus rezultatu - 3:0.

Pirmasis setas iškart prasidėjo kova - taškas į tašką. Koją kojon abi ekipos ėjo iki pat seto vidurio. Kiek vėliau ėmė ryškėti ,,Mintonet" komandos puolėjas - Dainius Mickūnas, kuris padedant savo komandos draugo Roko Jankausko keliamų kamuolių, užpuolė savo priešininkus rezultatyviomis atakomis. Kad ir, kaip Kėdainių ,,Laumetris" stengėsi, jiems niekaip nepavyko aplenkti savo priešininkų. Pirmojo seto baigtis - 25:21 (1:0).

Antrojo seto pradžioje iniciatyvos ėmėsi aikštelės svečiai. Rezultatyviai atakavo ir pamažu ėmė kaupti nedidelį pranašumą prieš savo priešininkus(14:19). Tačiau tai truko neilgai, netrukus jį išvaistė, nes ,,Laumetris" labai daug klydo, kai tuo tarpu varžovai antrajame sete beveik nedarė klaidų. Nepaisant to ,,Mintonet" ekipai iki pat seto vidurio niekaip nepavykdavo nuolat suregzti rezultatyvių atakų ir pelnyti taškų. Šiame sete labiausiai išsiskyrė svečių komandos narys - Albertas Maskaliūnas, kuris antrojo seto metu tarytum pašėlo. Blokavo, rinko taškus, taip bandydamas palaužti aikštelės šeimininkus. Vis dėlto svečiams išlaikyti poros taškų persvaros nepavyko. Pačią paskutinę minutę ,,Mintonet" komanda perėmė žaidimą į savo rankas ir įveikė savo priešininkus rezultatu - 26:24 (2:0).

Trečiasis setas prasidėjo ,,Mintonet" klaidomis, kai tuo tarpu ,,Laumetris" bandė pakartoti antrojo seto eigą, tačiau nesėkmingai. Nors vienu metu Kėdainių ,,Laumetriui" pavyo įgauti net poros taškų pranašumą (16:18), tai truko neilgai. Mintonet ekipa susivienijo, sukaupė visas jėgas ir ėmė pulti savo piešininkus atakomis. Svečiams pasipriešinti nebepavyko. Setas baigėsi rezultatu - 25:21 (3:0).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas Laimutis Kunigėnas pakomentavo - ,,Aišku džiaugiamės pergale, nors ir vėl ji sunki. Pasikartosiu, jog šiais metais vis neatrandame savojo žaidimo. Tačiau rungtynes turime ketvirtadienį bei šeštadienį, tad tikimės, jog formą pagerės".

Rungtynių video:

II setas

III setas

Puslapis peržiūrėtas: 46506

Komentarai