Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs Kauno kolegija (2:3)

Po įtemptos kovos Kauno Kolegija išplėšė pergalę iš Cukrainio ekipos rezultatu 3-2

Po įtemptos kovos Kauno Kolegija išplėšė pergalę iš Cukrainio ekipos rezultatu 3-2

 Š.m. Gruodžio 11d. Kauno taikomosios dailės mokyklos sporto salėje susitoko Cukrainio bei Kauno kolegijos komandos.

Pirmojo seto pradžia byvo labai lygi, tačiau esant rezultatui 7-7 Cukrainio komanda pelnė 7 taškus iš eilės ir taip išsiveržusios į priekį jau nebepaleido šio seto ir užtikrintai jį sužaidusios laimėjo rezultatu 25-17.

Antąjame sete užtikrinčiau atrodė Cukrainio komanda, ji nuolatos pirmavo, tačiau esant rezultatui 20-16 Kauno Kolegijos merginos susiemė ir sugebėjo ne tik išlyginti seto rezultatą, tačiau užtikrintai sužaidusios seto pabaigą jį laimėjo rezultatu 21-25.

Trečiąjį setą Cukrainio komanda lyg po šalto dušo pradėjo labai užtikrinamai ir nedarydamos savų klaidų rinko lengvus taškus, taip neleisdamos nei kiek prisivyti priešininkėms laimėjo trečiąjį setą triuškinamu rezultatu 25-13.

Ketvirtąjį setą neturėdamos ko prarasti Kauno Kolegijos merginos tiesiog dominavo aikštelėje ir prisiminusios trečiąjį setą, pavyko triuškinamu rezultatu 10-25 įveikti šeimininkes ir parodyti, jog be kovos jos tikrai niekur nesitrauks ir neatiduos taip lengvai pergalės Cukrainio ekipai.

Penktąjį setą iki pat pabaigos, kelių taškų skirtumu pirmavo Cukrainio ekipa, tačiau Kauno Kolegijos trenerė paėmus minutės pertraukėlę užvedė savo komanda ir lemiamu momentu tiesiog pavogė pergalę iš varžovių ir laimėjo penktąjį setą rezultatu 13-15.

Pergalę džiaugėsi Kauno kolegijos komanda, 3-2 laimėjusi prieš Cukrainio ekipą.

Po rungtynių pakalbinta Kauno kolegijos komandos kapitonė 6nr. V.Žukauskaitė gyrė savo komandos merginas, kad puikiai susitvarkė aikštelėje, nepaisant to, kad žaidimas buvo banguotas, tačiau labai džiaugėsi, jog pavyko iškovoti sunkią pergalę.

Puslapis peržiūrėtas: 2897

Komentarai