Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs Kauno kolegija (3:0)

"KIILTO" užtikrintai įveikė "Kauno Kolegiją" (VIDEO)

Rugsėjo 30 dieną 18:45 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje susitiko Rudens "Sportturas" taurės 6x6 turnyro 2015 komandos "KIILTO" (šeimininkai) ir "Kauno Kolegija" (svečiai). Šį vakarą didelės intrigos nebuvo, nors visų setų metu skirtumas nebuvo labai didelis, bet užtikrintumas ir pasitikėjimas savimi išliko "KIILTO" tinklininkų pusėje, kurie demonstruodami puikią sportinę formą nesunkiai laimėjo visus tris setus ir rungtynes sausu rezultatu 3:0.

Rungtynės prasidėjo lygiu abiejų komandų žaidimu. Taškus komandos rinko labai greitai, o intriga išsilaikė iki pat seto pabaigos. Vis tik "KIILTO" žaidime jautėsi didesnis užtikrintumas, komanda svarbiausiais momentais išvengė klaidų ir galingas finišas seto pabaigoje nepaliko jokių vilčių varžovams. Setas baigėsi rezultatu 25:17.

Antrame sete viskas tarsi kartojosi, vėl buvo galima stebėti atkaklų žaidimą, o abi komandos įrodinėjo, kad yra puikiai pasirengusios sezonui. Tačiau setui artėjant link pabaigos ir vėl pranašumas ėmė augti šeimininkų naudai, kurie atrodė išties puikiai ir laimėjo antrą užtikrintą setą. Šį kartą setas baigėsi rezultatu 25:20.

Trečiasis setas buvo visiškai skirtingas. "Kauno Kolegija" neturėjo kur trauktis ir vienas kitą palaikydami tinklininkai ėmė tolti. Jų pranašumas greitai išaugo (1:8), o "KIILTO" komanda niekaip nesugebėjo susikoncentruoti. Bet užteko vos vienos pertraukėlės ir aikštės šeimininkų žaidimas pasikeitė iš esmės. "KIILTO" komanda įrodė, kad sugeba žaisti išties protingai, pasimokė iš savo klaidų ir žaibiškai sugražino intrigą. Varžovai ėmė byrėti, išnaudotos pertraukėlės mažai gelbėjo, o dabar jau tolstantys "KIILTO" žaidėjai privertė svečius žaisti skubotai ir nervingai. Puikiai sužaista seto antra dalis leido šeimininkams pasiekti dar vieną, puikią pergalę 25:17.

"KIILTO": D.Kristauskas 14, D.Tamošaitis 12, G.Lekavičius 30 rez. perdavimų.

"Kauno Kolegija": K.Naujalis 11, M.Goris 10, R.Garuckas 16 rez. perdavimų.

Rungtynių video. I setas.

Puslapis peržiūrėtas: 40753

Komentarai