Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dobilas vs LSMU (3:0)

,,Dobilas“ nugalėjo ,,LSMU“ ir pasipuošė B lygos bronzos medaliais (video reportažas)

,,Dobilas“ nugalėjo ,,LSMU“ ir pasipuošė B lygos bronzos medaliais (video reportažas)

Balandžio 24d. 18:30 val. įvyko B lygos finalai. Mažajame finale susitiko ir dėl bronzos medalių kovojo Jonavos ,,Dobilas" ir Kauno ,,LSMU" ekipos. Išsiaiškinti kas nugalės užteko trijų setų, po kurių trečiosios vietos taure džiaugėsi ir bronzos medaliais pasipuošė ,,Dobilas" tinklininkai - 3:0 (25:19; 25:21; 25:21).

Pirmojo seto pradžioje jėgos buvo apylygės (5:6; 8:8). Tačiau vėliau, taškas po taško į priekį tvirčiau žengė ,,Dobilas". ,,LMSU" vaikinai darė klaidas, buvo daug nepaduotų kamuolių (15:10; 17:13). ,,LSMU" ekipos žaidėjai T.Juodgudis ir L.Strazdauskas dar bandė taisyti situaciją ir M.Brazausko keliamus kamuolius versti taškais (18:17), tačiau ,,Dobilas" spurtavo šešių taškų atkarpa 24:17 ir toliau buvo priekyje. Nors iki seto pergalės ,,Dobilui" trūko tik vieno taško, ,,LSMU" ir toliau azartiškai žaidė ir nepasidavė, pelnė dar tu taškus, tačiau seto pralaimėjimas buvo neišvengiamas - 25:19 (1:0).

Antrajame sete žaidimas vyko atkakliau nei prieš tai. Priekyje buvo tai ,,Dobilas", tai ,,LSMU". Abi ekipos buvo susikaupusios ir susikoncentavusios į žaidimą. Tačiau vėl ,,LSMU" ekipai koją kišo jų daromos klaidos, kai tuo tarpu jonaviškiai jų darė dvigubai mažiau. ,,Dobilas" naudodamasis situacija strategiškai rinko taškus ir užbaigė setą savo pergale - 25:21 (2:0).

Jau nuo trečiojo seto pradžios aikštelėje lyderiavo ,,Dobilas" ekipa. Kol R.Kymantas dalino kamuolius, komandos nariai su A.Daujotu priešakyje rinko taškus. ,,LSMU" vaikinai atrodė kiek palūžę ir praradę savąjį žaidimą, jiems sunkiau sekėsi užpulti varžovus ir apsiginti nuo jų rengiamų atakų. Ir nors šiame sete ,,Dobilas" klydo daugiau kartų nei varžovai, jiems tai nesutrukdė išlaikyti lyderių pozicijos ir užtikrintai nugalėti ,,LSMU" ekipos. Jonavos ,,Dobilas" tinklininkai galėjo aukštai iškelti galvas ir džiaugtis bronzos medaliais - 3:0 (25:21). Po rungtynių taip pat buvo apdovanotas naudingiausias varžybų žaidėjas, kuriuo tapo ,,Dobilas" ekipos puolėjas A.Daujotas.

Video reportažas ir interviu

Puslapis peržiūrėtas: 36963

Komentarai