Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs Kauno kolegija (1:3)

„Cukrainis“ nusileido Kauno kolegijos komandai.

„Cukrainis“ nusileido Kauno kolegijos komandai.

Vasario 26d.  Kauno taikomosios dailės mokykloje įvyko Dailiosios „A“ lygos pirmosios aštunfinalio rungtynės tarp aikštelės šeimininkių „Cukrainis“ ir svečių Kauno kolegija komandų. Pergalę po keturių setų kovos iškovojo svečių Kauno kolegijos tinklininkės.

Nors susitikimas prasidėjo lygiai (7:7), seto eigoje aikštelės šeimininkėms pavyko įgyti pranašumą (15:11), iki pat kėlinuko pabaigos „Cukrainis“ neleido savo varžovėms priartėti per mažiau, kaip 3 taškus (19:14) (20:17), o seto pabaigoje pelnė 5 taškus iš eilės ir taip laimėjo pirmąją mačo dalį rezultatu (25:17).

Antrojoje rungtynių dalyje geriau startavo jau svečių Kauno kolegijos komanda (5:10). Tačiau „Cukrainis“ greitai atstatė pusiausvyrą antrajame sete (11:11), bet tuomet spurtą 1:7 atlikusios Kauno kolegijos tinklininkės perėmė seto kontrolę į savo rankas (12:18) ir galiausiai užtikrintai laimėjo antrąją susitikimo dalį (19:25), taip išlygindamos rungtynių rezultatą.

Trečiąjį kėlinuką puikiai pradėjusios svečių Kauno kolegijos ekipa, greitai susikrovė didelę persvarą (2:10), nors tuomet savo taškų serija atsakė „Cukrainis“ ir sugebėjo beveik visiškai ištirpdyti turėtą deficitą (10:12), bet tada ir vėl spurtą surezgusios kolegijos tinklininkės sugebėjo įgyti nemenka persvara (13:19), taip užtikrintai laimėdamos trečiąją rungtynių dalį rezultatu (18:25).

Ketvirtojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo Kauno kolegija (7:11), bet tuomet aikštelės šeimininkėms ir vėl pavyko atsitiesti ir ne tik išlyginti rezultatą (13:13), bet ir persverti jį savo naudai (16:14), tačiau tada lemiamą spurtą rungtynėse atlikusios svečių tinklininkės laimėjo atkarpą 1:9, taip užtikrintai perimdamos iniciatyvą (17:23) ir analogišku rezultatu antrajai rungtynių daliai laimėdamos ir ketvirtąjį setą (19:25).

Po rungtynių Kauno kolegijos trenerė Jolanta Simanavičienė sakė: Jog pergalę nulėmė komandinis žaidimas.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 13015

Komentarai