Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Ąžuolas vs Korys (0:3)

Antra pergalė „Korio“ sąskaitoje šiais metais

Antra pergalė „Korio“ sąskaitoje šiais metais

Sausio 6 dieną, vyko ,,Žalių'' D lygos rungtynės - ,,Ąžuolas'' prieš ,,Korys''. Sezono rungtynėse „Ąžuolo“ komandai dar nepavyko pasiekti pergalės, nei savo priešininkams. Pastaruoju metu konkurentai žaidžia be pralaimėjimų, tad šių rungtynių baigtį, buvo sunku nuspėti. 0:3 – laimėjo „Korys“

Pirmąjį kėlinį gana sunkiai, tačiau savo naudai užbaigti pavyko ,,Korys‘‘ žaidėjams – 22:25.

Antrame sete „Ąžuolas“ stengėsi, tačiau atsirevančuoti nepavyko - 17:25

Trečiame sete ištisas taškų atkarpas rinko ,,Korio“ komanda. Labiausiai žymėjosi V.Aleksandravičius – 6t. 10 rez. perd. ir I. Gulbinienė – 2t. 6 rez. perdv. 16:25

"Korys" komandos žaidėjas 13 nr. E.Sliežauskas komentavo varžybas taip:

Kaip vertinate šiandienines varžybas?

Rungtynes vertinu teigiamai nes pavyko nugalėti varžovus ir pasiekti pergalę. Gal kažkiek buvo atsipalaidavimo, nes varžovai jaunesni ir tikėjomės pratęsti pergalių seriją.

Kas jūsų nuomone pakišo koją priešininkams?

Na priešininkai kaip ir minėjau jaunesnio amžiaus, aišku patirties trūkumas taip pat jautėsi, tačiau ko neatimsi iš jų, tai noro kovoti, ir buvo malonu stebėti, kai po sėkmingesnių momentų jie džiaugsmingai reaguodavo į tai. Jiems, aišku, dar viskas prieš akis, ir manau toks "apsišaudymas" su stipresniais varžovais ateityje jiems duos naudos.

Ko tikitės sezono pabaigoje?


Na tikimės sezoną užbaigti sėkmingai, aišku dar liko du gana stiprūs varžovai ir dėl pergalės dar teks gerokai paplušėti, tačiau svarbiausia po reguliaraus etapo patekti i pirmąjį ketvertą, kad nereikėtų kovoti aštuntfinaliuose dėl patekimo į ketvirtfinalius. Na, o paskui jau viskas prasidės iš naujo, nes pirmojo aštuoneto komandos gana apylygės ir neaišku kaip viskas bus toliau.

 

Puslapis peržiūrėtas: 6264

Komentarai