Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Laumetris ‒ 2 (3:0)

„LSMU“ ekipa laimėjo prieš „Laumetris ‒ 2“ komandą (VIDEO)

„LSMU“ ekipa laimėjo prieš „Laumetris ‒ 2“ komandą (VIDEO)

Vasario mėnesio 7 dieną, LSMU VA sporto instituto salėje įvyko „B“ lygos varžybos, kuriose susitiko LSMU ekipa ir „Laumetris – 2“. Po trijų nesunkių ir kėlinių, LSMU ekipa šventė pergalę 3-0

Rungtynės prasidėjo apylygia kova (3:3; 10:10), abi komandos buvo vertos viena kitos, nes susižaidimas stovyklose. Tačiau LSMU ekipoje atsiranda proveržis, kurį svečiai nesugeba užslopinti. Taškas po taško, LSMU ekipa tolo nuo savo varžovų ir galiausiai laimėjo kelinį (25:20)

Antrame sete, jėgų ir dar didesnio pasitikėjimo įgavusi šeimininkų ekipa neatsipalaidavo ir toliau rodė iniciatyvą tiek gynyboje tiek puolime (13:6; 18:11), toks skirtumas leido truputį atsikvėpti ir valdyti žaidimą. Nors ir labai stengėsi, tačiau „Laumetriui – 2“ truko susižaidimo, o gal pagrindinių žaidėjų, kurie buvo dar neapšilę. Seto baigtis (25:17).

Trečiame, paskutiniame sete, „Laumetris – 2“ neleido savo varžovams atsiplėšti, retkarčiais patys nors vienu ar dviem taškais pirmavo. Toks žaidimas pradėjo erzinti šeimininkus, nes prie nepratę vytis. Po minutinės pertraukėlės, LSMU ekipa susikaupė ir laimėdama kėlinį (25:23), įsirašo dar vieną pergalę į savo sąskaitą.

Rungytnių VIDEO

arba cia:

https://www.youtube.com/watch?v=zDWhrDbEoAk&feature=youtu.be

 

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 37373

Komentarai