Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno RIO-Startas 2 vs Kauno „Marito“ (0:3)

„TOPsport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygoje, Kauno „Marito“ nugalėjo Kauno RIO ‒ Startą 2

„TOPsport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygoje, Kauno „Marito“ nugalėjo Kauno RIO ‒ Startą 2

Šiandien, Sausio 20 d., „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygoje, susitiko Kauno RIO - Startas 2 ir Kauno "Marito". Varžybos buvo atkaklios ypač trečiame sete, kur komandos davė šou žiūrovams, bet RIO Startas - 2 komandai teko pripažinti, kad šią dieną stipresni buvo "Marito" tinklininkai, varžybos baigėsi 0:3.

Pirmuose dviejuose setuose kiek tikslesni buvo Marito komanda, na o trečiame sete jaunieji RIO Startas-2 komandos tinklininkai įrodė kad ir jie gali mesti rimtą iššūkį vieniems iš "TOPsport Lietuvos vyrų tinklinio I lygos favoritų. Vistik esant rezultatui 24:21 "Marito" vyrai įrodė kad turi daugiau patirties bagažo ir po itin atkaklių paskutinių atakų išplėšė pergalę, kuria papuošė "Marito" komandos žaidėjo Andriaus Lauraičio gimtadienio švente.

I setas - 25:20

II setas - 25:16

III setas - 30:28

Po varžybų buvo pakalbintas Kauno "Marito" treneris Voldemaras Lauraitis.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie rungtynes?

Sužaidėme neblogai, žaidėme su šypsena, manau tai yra svarbiausia. Smagu, kad prie komandos prisijungė seniau žaidė žaidėjai, labai gaila, kad komandoje nebuvo Pauliaus Valaičio. Smagu metus pradėti dviejomis tikrai geromis pergalėmis.

Puslapis peržiūrėtas: 8081

Komentarai