Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio sporto centras vs Vilniaus universitetas (2:3)

Panevėžiečiai rungtynių pabaigoje neatsilaikė prieš Vilniaus Universiteto tinklininkus

Panevėžiečiai rungtynių pabaigoje neatsilaikė prieš Vilniaus Universiteto tinklininkus

Kovo 6 dieną Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse, tarp vietos Panevėžio SC tinklininkų ir svečių iš Vilniaus - Vilniaus Universiteto tinklininkų po permainingos penkių setų kovos pergalę išsivežė svečiai - Vilniaus Universiteto tinklininkai.

Pirmąjį rungtynių setą kur kas geriau pradėjo Panevėžiečiai (6:0) ir iki seto vidurio diktavo savo žaidimo sąlygas. Rezultatui tapus 16:9, komandos vis keitėsi taškais, tačiau nors ir vilniečiams pavyko prisivyti, tačiau panevėžiečiai geriau sužaidė seto pabaigą ir laimėjo pirmąjį setą 25:22 (1:0).

Antrasis rungtynių setas vyko labai permainingai, komandos pelnė po 2-3 taškus iš eilės, labai greitai keitėsi taškais ir tiksliomis atakomis. Seto pabaigoje rezultatui tapus lygiam (21:21), Panevėžiečiai pelnė 4 taškus iš eilės ir laimėjo antrąjį setą 25:21 (2:0).

Trečiąjį rungtynių setą pradėjome keisdamiesi taškais ir rezultatui tapus 23:22, Vilniečiai pelnė 3 taškus iš eilės ir laimėjo setą 25:23 (2:1).

Ketvirtasis rungtynių setas prasidėjo Vilniečių 5 taškais iš eilės, po to nors ir Panevėžiečiai bandė vytis, toliau sekė dar vienas Vilniečių 6 taškų spurtas ir pergalė šiame sete 25:18 (2:2).

Penktasis rungtynių setas vyko taškas į tašką, kol rezultatas susilygino (15:15), tada Vilniečiams pavyko pelnyti du taškus iš eilės ir laimėti setą 17:15, taip pat ir rungtynes 3:2.

Po rungtynių kalbintas Panevėžio sporto centro komandos treneris Gintautas Stanevičius neslėpė apmaudo:

„Labai yra nesmagu taip pralaimėti rungtynes. Pirmus du setus demonstravome tikrai gerą žaidimą, po to pradėjome griūti, klydome darydami elementarius žaidybinius elementus, nesužaidėme paprastose situacijose (neprisiėmėme permesto kamuolio iš apačios ir t.t). Tikiu, jog tai bus gera pamoka prieš rytojaus rungtynės, kuriose aišku sieksime revanšo.“

Po rungtynių kalbintas Vilniaus Universiteto komandos kapitonas Julius Lukošiūnas džiaugėsi pasiekta pergale:

„Džiugu, kad pavyko išsivežti pergalę po tokių įtemptų rungtynių. Pirmi du setai buvo labai sunkūs, visi darėme daug klaidų, o Panevėžys už tai ir baudė. Trečiajame sete jau nebebuvo kur dėtis tad perėmėme iniciatyvą.  Penktame sete išplėšti pergalę tikriausiai leido truputis sėkmės ir mažiau klaidų. Rytoj tikimės žaisti labiau susikaupę, nes laukia tokios pat sunkios rungtynės.“

Rungtynių vaizdo įrašas

Puslapis peržiūrėtas: 8965

Komentarai