Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Panevėžio sporto centras (3:1)

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos rungtynėse namuose Kauno „Marito“ įveikė Panevėžio sporto centrą (3:1)

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos rungtynėse namuose Kauno „Marito“ įveikė Panevėžio sporto centrą (3:1)

Š.m. vasario 20d., J. ir P. Vileišių mokykloje ‒ daugiafunkciniame centre, vyko „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynės tarp šeimininkų - Kauno „Marito" ir svečių Panevėžio sporto centro komandų.

Po atkaklios 4 setų kovos, pergalę šventė šeimininkai - Kauno „Marito“ komanda, rezultatu - 3:1 (25:19, 25:20, 22:25, 25:15).

Nuo pat pirmojo seto pradžios šeimininkų Kauno „Marito“ ekipa įgijo solidų pranašumą (14:6), nors aikštelės svečiai - Panevėžio sporto centro ekipos tinklininkai dar bandė priešintis savo varžovams, vėl spurtavę šeimininkai užtikrintai laimėjo pirmąją rungtynių dalį. Rezultatas - 25:19 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo labai lygia kova (6:6, 10:8), tačiau seto eigoje šeiminkams pavyko įgauti pranašumą, A. Zubavičiaus puikius perdavimus komandos draugai vertė taškais, kas vedė į neviltį Panevėžio sporto centro komandos tinklininkus (16:11, 19:14). Galbūt per anksti patikėję pergale, Kauno „Marito“ komanda pradėjo klysti, ko pasekoje varžovai pasivijo aikštelės šeimininkus ir skirtumą panaikino iki dvejų taškų (19:17). Seto pabaigoje vėl vyko arši kova dėl kiekvieno taško, bet vis tik mažiau klydę ir stabiliau sužaidę rungtynių šeimininkai išplėše pergalę ir antrąjame sete, rezultatu - 25:20 (2:0).

Trečiojoje rungtynių dalyje komandos žaidė taškas į tašką. Panevėžio sporto centro tinklininkai pakeitė jungiantį žaidėją, L. Mikalajūnas puikiai kėlė kamuolius M. Navarskui ir A. Baukui, kurie atakavo ir perdavimus vertė taškais. Puiki svečių gynyba, geras puolimas ir didelis noras, leido laimėti trečiąjį setą, rezultatu - 22:25 (0:1). 

Ketvirtojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo Kauno „Marito" ekipa (8:3). Šiame sete šeimininkų komandos tinklininkams pavyko sustabdyti puikų varžovų puolimą ir visą setą pirmavo Kauno „Marito" ekipos tinklininkai (13:7, 18:9). Žaidimas vyko banguotai, tačiau Kauno „Marito" ekipos tinklininkai išplėšė pergalę ir ketvirtąjame sete, rezultatu - 25:15 (3:1), taip iškovodami ketvirtąją pergalę iš penkių galimų „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio čempionato I lygos čempionate.

Po rungtynių kalbintas Kauno „Marito" komandos žaidėjas Mindaugas Mikalauskas pasidalino mintimis apie rungtynes:

„Gan sunkios rungtynės, daug per trečią zoną žaidžianti komanda, daug bėdų pridarė mums, tačiau pavyko susikaupti, susikoncentruoti ir žaidėme savo žaidimą, tarpais bangavome, bet kai žaidėme savo žaidimą, viskas buvo gerai. Paskutinis setas maždaug ir parodė tą mūsų žaidimą. Ir Darius labai gerai žaidė gynyboje."

Panevėžiečių stratego Gintauto Stanevičiaus komentaras:

Ko pritrūko pasieki pergalei?

Labai yra nesmagu, kai lygioje vietoje pradedame klysti ir neprisiimame varžovų padavimų. Nesusitvarkėme su priėmimu ir nesusikėlėme kamuolių. Nuo antrojo seto pradžio pakeitėme jungiantį žaidėją ir pagyvinome žaidimą, tačiau to pergalei nepakako.

Kaip manote ar pavyks antrose rungtynėse rimčiau pasipriešinti šiandienos varžovams?

Sekančiose rungtynėse stengsimės atsigriebti už padarytas klaidas.

Rungtynių vaizdo įrašas

 

Puslapis peržiūrėtas: 9059

Komentarai