Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 (3:0)

Kelmės „Kelmė“ nepasigailėjo svečių iš Kauno „RIO Startas-2“ komandos ir šventė pergalę 3:0

Kelmės „Kelmė“ nepasigailėjo svečių iš Kauno „RIO Startas-2“ komandos ir šventė pergalę 3:0

Vasario 21d. Kelmės "Kelmė" dar vienose savaitgalio rungtynėse džiaugėsi pergale. Kaip vietiniai pasakytų, rungtynės kelmiškiams ėjosi kaip iš pypkės dūmas :).

Šeimininkai po gana lengvos kovos įveikė svečius iš Kauno "RIO Startas - 2" komanda rezultatu 3:0 (25:17; 25:14;25:18).

Aikštelėje pabuvojo ir savo pastangomis prie pergalės prisidėjo visi užregistruoti žaidėjai. Nors tikėtasi rimtesnio pasipriešinimo iš Kauno atvykusių jaunuolių, tačiau teko nusivilti jų atkaklumu laimėti tašką. O gal Kelmės žaidėjai būdami labiau patyrę neatleido varžovams už jų daromas klaidas ir pelnydavo taškus. Ko pasekoje rungtynėse dominavo kelmiškiai laimėdami jas sausu rezultatu 3:0

Kelmės "Kelmė" komanda tvirtai pirmauja čempionate ir turi 5 pergales iš tiek pat žaistų rungtynių. Labai bus įdomu pamatyti ar pavyks kuriais nors iš komandų nutraukti tokią pergalių seriją. 

Savo pastebėjimus apie rungtynes pateikė nugalėtojų komandos kapitonas Emilis Bartkus:

Kaip vertinate rungtynes su Kauno komanda

Manau varžybas su Kauno komanda vertinu gerai, nes pirmąsias varžybas Kaune sužaidėme gana prastai, o šį kartą pavyko sužaisti puikias varžybas. Pavyko stipriai paduoti, tiksliai priiminėjome, stengiamės atsigriebti už prastas varžybas Kaune, ir manau puikiai pavyko.

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos? 

Iš savo komandos galiu išskirti Arnoldo Barauskio ir Donato Andriulio tandemą. Susitvarkius su priėmimu buvo galima lengvai žaisti per trečią zoną ir taip pelnyti nemažai taškų. Taip pat, galima išskirti Arnoldo Barauskio padavimus, kurie setų pradžioje leisdavo pabėgti nuo varžovų į priekį.

Ko tikėjotės iš varžovų prieš rungtynes?

Iš varžovų prieš rungtynes tikėjomės didesnės kovos, manėme, kad teks labiau pasistengti, norint laimėti 3 taškus, bet viskas buvo priešingai.

Pralaimėjusios komandos žaidžiantysis treneris Gilbertas Kerpė nedaugžodžiavo, tiesiog paminėjo kad jo treniruojama komanda dar nusileidžia meistriškumo lygiu daugeliui patyrusių varžovų ir dar reikia įdėti daug darbo treniruotėse norint rimčiau pasipriešinti I lygos komandoms. Taip pat koją pakiša ir kai kurių žaidėjų turimos traumos. Tikimasi kad jiems spėjus sugrįžti dar šiame sezone bus atkaklesnės kovos likusiose sezono rungtynėse.

Rungtynių vaizdo įrašas

Puslapis peržiūrėtas: 8909

Komentarai