Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Last Minute vs Sporto fėja & Korys (3:2)

„Last Minute“ pergalė prieš „Sporto fėja & Korys“.

Kovo 16 dieną Kauno technikos  profesinio mokymo centro mažojoje salėje vyko žalių „D" grupės varžybos .Susitiko „Sporto Fėja & Korys" ir „Last Minute" komandos.

Pirmajame sete į priekį išsiveržė „Sporto fėja & Korys" komanda.   Tik seto pabaigoje „Last Minute" komandai pavyko šiek tiek prisivyti ir išlyginti rezultatą (23:23), tačiau Sporto fėjos komanda vis pirmavo vienu tašku užbaigdama kėlinį rezultatu (29:27).

Antrajame sete į priekį išsiveržė „Last Minute" komanda. Ir toliau  „Last Minute" komanda  pelnė taškus sparčiau nei priešininkai . Nors kėlinio  pabaigoje buvo pelnomi pavieniai taškai„Sporto fėja & Korys" nepavyko uždaryti persvaros ir jie pralaimėjo antrajį setą (20:25).

Trečiajame sete stipriau startavo „„Sporto fėja & Korys" komanda kuriai netrūko užsidegimo ir gero komandinio žaidimo . Taip laimėdami 3 setą (25:15).

Ketvirtajame sete nors stipriai žaidimą pradėjo „Last Minute" komanda. Priešininkams pritrūko jėgų , sisikaupimo,žaidime. .Ir ketvirto seto pergalę laimėjo  „Last Minute" matėsi kaip šio seto  pabaigoje abi komandos nenorėjo pasiduoti (17:25), tačiau ketvirtąjį setą laimėjo „Last Minute" ir pratęsė varžybas iki penkių setų.

Penktajame sete išsiveržė „Last Minute" komanda, laikė savo pranašumą ir nenusileido priešininkams  iki pat galo. Šiame sete jie parodė kaip nori laimėti , ir komanda įdėjo visas pastangas kad pasiimtų pergalę. 

Taip rezultatu 2:3 baigėsi šios dienos varžybos . Pergale džiaugėsi „Last Minute" komanda! 

Puslapis peržiūrėtas: 3990

Komentarai