Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Last Minute vs NUTPA (0:3)

NUTPA 2022 metus pradeda su pergale prieš Last minute

NUTPA 2022 metus pradeda su pergale prieš Last minute

Šiandien, Sausio 3 d., Žaliųjų D lygoje susitiko Last minute ir NUTPA komandos ir po trijų setų kovos, pergalę šventė svečiai, rezultatu 0:3 (14:25, 17:25, 24:26)

Rungtynės prasidėjo geresniu svečių žaidimu, jie pranoko šeimininkus visuose elementuose. Lengvos pergalės nenorėjo atiduoti Last minute žaidėjai susiėmė ir norėjo parodyti, kad kova dar tik laukia, apšilę šeimininkai grįžo į žaidimą, bet šiek tiek per vėlai. Trečiajame sete, buvo nuožmi kova nuo pirmų taškų, komandos keitėsi taškais, į priekį išsiveždavo tai viena, tai kita komanda, seto pabaigoje Last minute seto pabaigoje 24:21 manė, kad jie laimės šitą setą, bet NUTPA žaidėjai galvojo kitaip ir spurtavo 0:5 atkarpoje ir šventė tiek seto, tiek varžybų pergalę.

Po varžybų pakalbintas buvo NUTPA komandos žaidėjas Saulius Mazūras.

Sveikiname su pergale, kokie komentarai po pergalės?

Džiugu metus pradėti su pergale, sužaidėme gerai, jaučiame, kad klijuojamės ir vėl atrandam ryšį tarpusavyje. Sužaidėme gerai, tarpais buvo duobelių, bet tikėkimės, kad sezono eigoje dar padirbėsime ir parodysime geriausią savo žaidimą. Džiaugiuosi savo komanda ir pasiekta pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 3875

Komentarai