Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Jonavos JTK „Dobilas“ vs Kauno kolegija (2:3)

Turnyro lentelės kaimynų dvikovoje triumfavo „Kauno kolegijos“ tinklininkai

Turnyro lentelės kaimynų dvikovoje triumfavo „Kauno kolegijos“ tinklininkai

Sausio 23d. įvyko varžybos tarp Jonavos "JTK Dobilas" ir "Kauno kolegijos" komandų. Įtemptame mače pergalę pasiekė svečiai "Kauno kolegijos" tinklininkai.

Pirmąjį setą užtikrintai laimėjo svečiai "Kauno kolegijos" tinklininkai. Šeimininkų komanda atrodė dar nepilnai apšilusi ir nerado savo žaidimo, o svečiai užtirintai pirmavo viso seto metu (16:25)

Antrąji seta užtikrintai pradėjo šeimininkai ir seto viduryje, po užtikrintų atakų pirmavo Jonavo "Dobilo" komanda (10:4). Tuomet svečių komanda priartėjo ir esant rezultatui 18:18 puikiai žaidė abi komandos, tačiau užtikrintai sužaidę seto pabaigą, laimėjo šeimininkai (25:23)

Trečiąjame sete nuo pat pradžių rodę pranašumą prieš varžovus ir užtikrintai laimėjo setą (25:17)

Ketvirtasis setas prasidėjo "Kauno kolegijos" užsivedimu ir noru visą kovą perkelti į penktąjį setą. Puikiai statydami užtvaras, patikimai padavinėdami ir žaisdami gynyboje seto viduryje Jonavos komandai net neleido pagalvoti apie pergalę ir rezultatui esant (17:25) laimi setą ir perkelia kovą į 5-ąjį setą.

Sėkmigai baigus 4-ąjį setą, toliau užsivedimo nepraradusi "Kauno kolegijos" komanda žaidė tiksliau ir apsikeičiant pusėms pirmavo 8:6. Daugiau klydusi šeimininkų komanda paleido varžybas ir pergalę šventė "Kauno kolegijos" komandą.

Po varžybų "Kauno kolegijos" trenerė sakė: " Džiaugiuosi mūsų pergale prieš stiprius varžovus, kurie metė rimtą iššūkį, bet vaikinai suskaupė ir parodė charakterį žaisdami svečiuose. Džiaugiames pergale ir tikime, kad toliau tobulinsime žaidimą ir tarpusavio supratimą. Dar kartą ačiū varžovams."

Puslapis peržiūrėtas: 3956

Komentarai