Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs KSM „Startas” ‒ Tinklo draugai ‒ 2 (3:1)

„Bellona“ šventė pergalę prieš KSM „Startas“– tinklo draugai – 2 komandą.

„Bellona“ šventė pergalę prieš KSM „Startas“– tinklo draugai – 2 komandą.

Sausio 29d. 18:45val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko „Dailiosios „A“ lygos rungtynės tarp šeimininkių „Bellona“ ir svečių KSM „Startas“ – tinklo draugai – 2 komandų. Pergalę po keturių setų kovos šventė „Bellona“ tinklininkės.

Susitikimą daug sėkmingiau pradėjo „Bellona“ tinklininkės, jos greitai susikrovė didelę persvarą (15:4), viso seto metu pranašumą didinusios aikštelės šeimininkės (21:7) užtikrintai laimėjo pirmąją rungtynių dalį (25:10).

Antrajame sete ir vėl geriau startavo „Bellona“ komanda (12:8), tačiau šį sykį KSM „Startas“ – 2 nepaleido varžvovių taip toli į priekį, kaip pirmajame sete ir net sugebėjo išlyginti rezultatą (16:16). Nors kėlinuko pabaigoje priekį ir vėl buvo aikštelės šeimininkės (22:19), 5 taškus be atsako pelnusios KSM „Startas“ – 2 perėmė iniciatyvą (22:24) ir galiausiai laimėjo antrąją susitikimo dalį, taip išlygindamos rungtynių rezultatą (24:26).

Trečiojo seto pradžia buvo analogiška pirmajai mačo daliai, „Bellona“ tinklininkės ir vėl įgijo nemenką persvarą (12:4), nors svečių komandai ir pavyko sušvelninti atsilikimą (14:10), tačiau sėkminga atkarpą sužaidusios „Bellona“ ir vėl susigrąžino saugią persvarą (20:13) ir galiausiai laimėjo trečiąjį susitikimo setą (25:18).

Ketvirtoji rungtynių dalis mažai, kuo skyrėsi nuo prieš, tai buvusių pirmojo ir trečiojo seto, aikštelės šeimininkės ir vėl susikrovė didelę persvarą (14:5), kuomet atrodė, jog rungtynių baigtis aiški (16:6), KSM „Startas“ – 2 kilo į lemiamą šturmą ir beveik visiškai panaikino turėtą atsilikimą (16:14). Tačiau, tuomet sėkmingai lemiamą susitikimo dalį sužaidusios „Bellona“ tinklininkės laimėjo ir ketvirtąjį setą (25:18) ir taip įsirašė jau šeštąją pergalę „Dailiosios „A“ lygos pirmenybėse.

Po rungtynių viena iš nugalėtojų komandos žaidėjų akcentavo gera nusiteikimą ir susikaupimą, bei sėkmingai sužaistas seto pradžias.

Puslapis peržiūrėtas: 8344

Komentarai