Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs YOLO (2:3)

Dviejų setų deficitą panaikinę „Tinklo inžinerija“ nusileido pergalių sąskaitą atsidariusiems „YOLO“

Dviejų setų deficitą panaikinę „Tinklo inžinerija“ nusileido pergalių sąskaitą atsidariusiems „YOLO“

Kovo 20d. 20:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre startavo antrasis B lygos pirmenybių etapas, kuriame susitiko aikštelės šeimininkai „Tinklo inžinerija“, bei svečiai „YOLO“ ekipos. Pergalę po atkaklios ir permainingos penkių setų kovos iškovojo, bei už nesėkmę pirmajame B lygos etape savo varžovams atsirevanšavo „YOLO“ komanda.

Rungtynių starte į priekį šovė „YOLO“ tinklininkai (4:8), nors „Tinklo inžinerija“ greitai sumažino savo deficitą perpus (8:10), svečių „YOLO“ komandą sužaidė nuostabią atkarpą ir pelnę net 10 taškų iš eilės, bei po tokios taškų serijos, tvirtai kontroliavo pirmojo seto eigą (8:20). Rezultatui esant (11:23) aikštelės šeimininkai patys atsakė 6 taškais iš eilės, tačiau paskutinius 2 seto taškus pelnę „YOLO“ užtikrintai triumfavo pirmoje rungtynių dalyje (17:25).

Antrosios rungtynių dalies pradžioje ir vėl į priekį veržėsi svečiai (5:8), jie kaip ir pirmoje rungtynių dalyje suorganizavo spurtą, kuris leido perimti seto kontrolę į savo rankas (7:15). Anksti įgytą persvarą „YOLO“ išlaikė ir didžiąją dalį antrosios rungtynių dalies laiko (13:20). Tiesa „Tinklo inžinerija“ antrajame sete pademonstravo atsigavimo ženklus ir pelnę 6 taškus be atsako sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (19:20). Tiesa svečiai tuomet pelnė 3 taškus iš eilės (19:23), bei atlaikę aikštelės šeimininkų šturmą laimėjo ir antrąjį rungtynių kėlinuką (21:25).

Trečiojoje rungtynių dalyje tradiciškai geriau startavo „YOLO“ (3:8), tiesa šį kartą aikštelės šeimininkai ne tik nepaleido varžovų į priekį, bet ir pradžioje sušvelnino deficitą (9:11), tuomet atstatė pusiausvyrą sete (13:13), bei galiausiai perėmė iniciatyvą į savo rankas (18:14). „Tinklo inžinerija“ palaipsniui didino savo turėtą persvarą (22:16), bei taip užtikrintai laimėjo trečiąjį susitikimo setą (25:18).

Ketvirtoji mačo dalis prasidėjo lygiai, o rezultatas dažnu atveju rodė lygybę (5:5);(7:7); (9:9). Kiek geresnę atkarpą sužaidę „YOLO“ veržėsi į priekį (10:13). Tačiau „Tinklo inžinerija“ turėjo savo atsaką ir pelnę 5 taškus iš eilės patys įgijo 2 taškų pranašumą (15:13). Svečiai dar kartą atstatė lygybę sete (17:17). Esminis lūžis šioje rungtynių dalyje įvyko aikštelės šeimininkams pelnus 4 taškus be atsako (21:17), nors „YOLO“ dar bandė gelbėtis ketvirtajame sete ir buvo perpus sumažinę savo atsilikimą (22:20), charakterį pademonstravę „Tinklo inžinerija“ laimėjo ir ketvirtąją susitikimo dalį, taip panaikindami dviejų setų deficitą (25:20), bei taip kovą perkeldami į lemiamą mačo dalį.

Paskutinėje mačo dalyje „YOLO“ iškart šovė į priekį (2:5), apsukų svečiai nemažino ir įsibėgėjus lemiamai rungtynių daliai ir pelnę 5 taškus iš eilės (2:10), taip suduodami varžovams lemiamą smūgį. Nors aikštelės šeimininkai dar šiek tiek sušvelnino rezultatą (6:12), „YOLO“ pergalės iš savo rankų nepaleido (7:15), bei taip į savo sąskaitą įsirašė pirmąjį laimėjimą B lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš „YOLO“ komandos narių teigė: Visu pirmą dėkojame varžovams už kovą, bei žinoma sveikinu komandą, pagaliau iškovojus pergalę, kurios prireikė taip ilgai laukti B lygoje.

Puslapis peržiūrėtas: 4335

Komentarai