Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt & Naktis vs Sporto fėja & Korys (3:0)

„Pervesk.lt & Naktis“ antrą kartą šį sezoną pranoko „Sporto fėja & Korys“ komandą

„Pervesk.lt & Naktis“ antrą kartą šį sezoną pranoko „Sporto fėja & Korys“ komandą

Kovo 2d. 20:30val Kauno technikos profesinio mokymo centre Žalių „D“ pirmenybių rungtynėse susitiko aikštelės šeimininkai „Pervesk.lt & Naktis“ ir svečiai „Sporto fėja & Korys“. Pergalę po trijų setų kovos pasiekė ir septintąjį laimėjimą Žalių „D“ lygoje iškovojo aikštelės šeimininkai „Pervesk.lt & Naktis “. Aikštelės šeimininkai prieš „Sporto fėja & Korys“ komandą buvo laimėję ir pirmajame pirmenybių rate.

Susitikimas prasidėjo 4 iš eilės „Pervesk.lt & Naktis“ taškais (4:0), tiesa svečiai greitai sumažino savo deficitą iki minimumo (7:6), bei patys išsiveržė į priekį (9:11). Tuomet sėkmingesnę atkarpą ir vėl žaidė aikštelės šeimininkai, pirma jie atstatė pusiausvyrą sete (12:12), o tada ir vėl įgijo nedidelę dviejų taškų persvarą (14:12). Tačiau padėtis aikštelėje dar kartą pasikeitė 4 taškus be atsako pelnė „Sporto fėja & Korys“, bei taip dar kartą veržėsi į priekį (14:16). Įgytą trapų dviejų taškų pranašumą svečiams pavyko išlaikyti iki seto kulminacijos (16:18);(18:20);(20:22). Bet lemiamas žodis šiame sunkiai prognozuojamame sete priklausė šeimininkams „Pervesk.lt & Naktis“ jie ne tik išlygino rezultatą (22:22), bet ir laimėję paskutinę kėlinuko atkarpą 5:1, triumfavo pirmoje susitikimo dalyje (25:23).

Nors pati antroji susitikimo dalies pradžia prasidėjo lygia kova (4:4), svečiai ankstyvo spurto dėka įgijo ženklesnę persvarą (4:9), bei išlaikė šį pranašumą setui įsibėgėjus (9:13). „Pervesk.lt & Naktis“ neleido varžovams labiau atitrūkti ir sušvelnino savo atsilikimą iki minimalaus (12:13). „Sporto fėja & Korys“ išlaikė nedidelę persvarą praktiškai viso seto metu (14:16); (17:19); (19:21). Tačiau antro seto pabaiga priminė pirmosios rungtynių dalies finišą, didžiąją dalį seto atsilikinėję aikštelės šeimininkai ne tik išlygino rezultatą kėlinuko pabaigoje (22:22), bet geriau finišavę „Pervesk.lt & Naktis“ komanda analogišku rezultatu pirmajam rungtynių setui, laimėjo ir antrąją mačo dalį (25:23).

Paskutiniojo rungtynių seto pradžioje komandos žaidė taškas į tašką (5:5);(9:9). Tuomet kiek geresnę atkarpą sužaidė „Pervesk.lt & Naktis“, bei įgijo 3 taškų pranašumą (12:9), kaip vėliau paaiškėjo būtent ši atkarpa ir buvo lemiama, kadangi „Sporto fėja & Korys“ daugiau seto rezultato neišlygino. Visą likusį seto laiką „Pervesk.lt & Naktis“ išlaikė 2-4 taškų pranašumą (16:14);(20:16);(23:20). Ir trečiąją rungtynių dalį laimėję aikštelės šeimininkai (25:22) į savo sąskaitą įsirašė jau 7 laimėjimą ir pergalių skaičiumi pavijo „Jonava – Batėgala“ komandą, tiesa jonaviškiai yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau.

Po pergalės vienas iš „Pervesk.lt & Naktis“ žaidėjų sakė: Šį sezoną, kaip sakau žaidžiame bangomis. Sezoną, berods pradėjome 4 pergalėmis iš eilės, tada sekė 3 pralaimėjimų atkarpa, o dabar vėl laimime 3 kartą iš eilės, tikiuosi jog šią pergalių seriją pratęsime ir ateityje.

Puslapis peržiūrėtas: 4064

Komentarai