Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Palangos „Vakarų tinklinis“ vs Kelmės „Kelmė“ (1:3)

„TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse Kelmės „Kelmė“ įveikė Palangos „Vakarų Tinklinis“ komandą

„TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse Kelmės „Kelmė“ įveikė Palangos „Vakarų Tinklinis“ komandą

Vasario 19 d. Palangoje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse tarp vietos Vakarų tinklinis - Palanga tinklininkų ir svečių iš Kelmės -  „Kelmė“ rezultatu 3:1 pergalę šventė svečiai iš Kelmės.

Pirmasis rungtynių setas prasidėjo labai vangiai namų šeimininkams, pirmame nesiklijavo nei vienas žaidimo elementas ir varžovai jau pradžioje įgijo didelę taškų persvarą (15:6), į šį setą Palangos komanda nebeturėjo šansu ir atrodo noro dar grįžti ir taip pralošė jį rezultatu (12:25) 0:1.

Į antrą rungtynių setą Palanga grįžo su visai kita energija, žinojo kad nebūs lengva ir parodė tvirtą charakterį. Kelmės komanda visą antrą setą buvo besivejanti komanda, tačiau pasivyti nepavyko ir Palanga laimi antrą setą rezultatu  (25:18) 1:1. 

Trečiajame rungtynių sete, vėl viskas keičiasi. Kelmės komanda gavusi šalto dušo bando spurtuoti nuo pat pradžių ir seto pradžia laimi (10:6) Palangos komanda nepasiduoda ir seto viduryje priartėja (16:14), bet.... Palangos komanda šiandien klysta, klysta, klysta... trečiajame sete padaro 12 klaidų, Kelmės komanda tuo pasinaudoja ir spurtuoja 7 taškais iš eilės ir rezultatą padaro sunkiai pavejama (22:14) ir užbaigia Kelmė dar vieno seto laimėjimu rezultatu (16:25) 1:2

Ketvirtajame sete Palangos komandai nebėra jau kur trauktis. Kova vyksta vėl taškas i tašką, keičiasi klaidomis, nors vėl jų daro daugiau Palangos komandą ir seto viduryje Kelmė nutolsta rezultatu (14:8) atrodo jau kaip ir viskas aišku, bet Palangos komanda išnaudojusi 2 minutines pertraukėles grįžta į žaidimą (20:18) ir vėliau po sėkmingo žaidimo gynyboje ir nuo nepaduoto Kelmės kamuolio Palangos komanda veržiasi į priekį (22:23), bet ir vėl klaidos pakiša koja Palangos komandai. Kelmė iš eilės pelno 3 taškus ir taip laimi ketvirtą setą rezultatu (23:25) 1:3 

Kelmės komandos kapitono EMILIO BARTKAUS trumpas komentaras apie šias rungtynes:

-Atvykome kovoti taip kaip į finalą! "Kadangi ir kovojome dėl turnyrinės lentelės vietos kurioje būsime pirmi".

Po pirmo seto visiškai atsipalaidavome, nors prieš rungtynes buvome pasiruošę rimtai kovai. Pirmas setas parodė, kad kovos nėra, tai žinojom, kad antrame sete tikrai taip nebus. Nepavyko susikoncentruoti ir po lengvo pirmo seto turėjome pripažinti Palangos sugrįžimą. Trečias setas jau buvo mūsų grįžimas į rungtynes, bet varžovai neleido taip lengvai užbaigti seto kaip pirmame sete. Ketvirtame sete tikrai jautėmės gerai ir beveik jau buvome užtikrinti pergale, bet vėlgi viskas per anksti, galas seto buvo patikrinimas, kuri komanda yra stipresnė susikaupimo atžvilgiu. Bet viskas baigėsi taip kaip ir buvome suplanavę. Ačiū Palangos komandai už gerą kovą ir nuostabias varžybas!

Puslapis peržiūrėtas: 4254

Komentarai