Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Kėdainių „Laumetris“ (3:1)

„Vitameda“ apgynė namų sienas dvikovoje prieš Kėdainių „Laumetris“ komandą.

„Vitameda“ apgynė namų sienas dvikovoje prieš Kėdainių „Laumetris“ komandą.

Gruodžio 9d. 20:30val Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B pirmenybių rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „Vitameda“ ir svečių Kėdainių „Laumetris“ komandų. Antrąją pergalę iš trijų galimų B lygoje iškovojo šeimininkai „Vitameda“ ekipa.

Susitikimas prasidėjo lygiai, komandoms besikeičiant pirmaisiais rungtynių taškais (7:7). Įsibėgėjant rungtynėms, šiek tiek geresnę atkarpą sužaidė aikštelės šeimininkai „Vitameda“, kurie įgijo trapų 3 taškų pranašumą (11:8). Seto eigoje „Vitameda“ išlaikė 1-2 taškų persvarą (14:13);(16:14);(18:16). Kėlinuko pabaigoje šeimininkams pavyko dar labiau įtvirtinti savo pranašumą (23:18), bei taip laimėti pirmąją susitikimo dalį rezultatu (25:19). 

Antrosios rungtynių dalies pradžia buvo analogiška pirmajam setui (8:8). Šį kartą lygi kova vyko viso kėlinuko metu, o tai puikiai iliustruoja faktas, jog beveik viso seto metu, nei vienai ekipai nepavyko susikrauti, didesnio, nei 3 taškų pranašumo. Iš pradžių šeimininkams „Vitameda“ komandai buvo pavykę įgyti 2 taškų persvarą (15:13), savo sėkmingesniu spurtu atsakę kėdainiškiai, taip pat buvo išsiveržia į priekį 2 taškais (19:21). Nors pačioje antrosios rungtynių dalies pabaigoje komandas skyrė tik minimalus skirtumas (21:22), 3 taškus be atsako pelnę Kėdainių „Laumetris“ laimėjo antrąjį setą išlygindami rezultatą rungtynėse (21:25).

Trečiosios mačo dalies pradžioje į priekį šovė svečiai „Laumetris“ (5:10), bet aikštelės šeimininkai palaipsniui atsigavo po slogios seto pradžios, bei iš pradžių sušvelnino atsilikimą (13:15), bei galiausiai išlygino rezultatą (19:19). Seto pabaiga šį kartą priklausė jau „Vitameda“ tinklininkams jie laimėjo atkarpą 6:1, bei taip laimėjo trečiąjį kėlinuką rezultatu (25:21).

Paskutinėje rungtynių dalyje, kaip jau buvo įprasta šioms rungtynėms, seto pradžia prasidėjo atkaklia kova (9:9). Mažai pokyčių buvo ir vėlesnėje seto fazėje, „Vitameda“ komandai pavyko įgyti 2 taškų pranašumą (15:13), bet svečių „Laumetris“ ne tik nepaleido kauniečių į priekį, bet ir į lemiamą seto dalį išėjo su minimaliu pranašumu (19:20). Tačiau kėlinuko pabaigą ir vėl sėkmingiau žaidė „Vitameda“ tinklininkai, jie ir vėl laimėjo atkarpą 6;1, bei laimėdami ir ketvirtąją rungtynių dalį (25:21), įsirašė antrąją pergalę B lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų sakė: Rungtynės buvo sunkios, varžovai davė gerą kovą, svarbiausia jog iškovojome pergalę su kuo ir sveikinu komandą.

Puslapis peržiūrėtas: 4569

Komentarai