Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Sporto fėja (2:3)

KTML B lygos Mažąjame finale Sporto fėjos išplėšta pergalė ir III vietos triumfas

KTML B lygos Mažąjame finale Sporto fėjos išplėšta pergalė ir III vietos triumfas

Šiandien, Spalio 15 d., Mažajame B lygos finale susitiko LSMU ir Sporto fėjos ekipos. Komandos žaidė permainingai. iki pat rungtynių galo nebuvo aiškus nugalėtojas. Komandom prireikė net penkių setų, kad išsiaiškintų, kurie yra stipresni. Vis tik Sporto fėjai penkių setų dramoje pavyko išplėši pergalę rezultatu 2:3 (15:25; 25:22; 25:20; 27:29; 12:15) ir tapti KTML B lygos III vietos savininkais.

Varžybos prasidėjo kiek netikėtu Sporto fėjos dominavimu, po šalto dušo LSMU tinklininkai laimėjo du setus iš eilės ir buvo per vieną žingsnelį nuo medalių, bet tada Sporto fėja padarė taip, kaip padarė LSMU prieš tai, atsilikinėdami sugebėjo laimėti du setus ir vėl švęsti pergalę rezultatu 2:3.

Mažojo finalo geriausias žaidėjas buvo pripažintas Sporto fėjos žaidėjas - Vilius Aleksandravičius.

Po varžybų pakalbintas buvo Sporto fėjos komandos vadovas Esmiraldas Sliežauskas.

"Labai džiaugiamės iškovota pergale, nors tiesa pasakius, pavasarį prieš stabdant pirmenybes dėl Covid-19, komanda buvo pagavusi puikų žaidimo ritmą tikėjosi ir dar kiek aukštesnių rezultatų, tačiau pusfinalyje mūsų komandai koją pakišo puikiai susižaidę Laumetrio vyrukai. Ši komanda buvo labiau sustygavusi savo žaidimą ir prieš pusfinalį jau spėjo sudalyvauti Lietuvos mėgėjų tinklinio čempionato turuose, ir tai atspindėjo jų žaidimo kokybėje, na o mūsų komanda be papildomų treniruočių kartu iškarto išbėgo į aikštelę ir tai pasijautė rezultate.Tačiau šiandien labai džiaugiamės pergale prieš LSMU komandą, kuri tikrai labai puikiai kovojo ir buvo be galo sudėtinga juos palaužti. Jie savo komandoje turi daug gerų žaidėjų, kurie yra baigę sporto mokyklas ir žaidė savo komandose kokybišką tinklinį pas gerus trenerius. Sveikiname varžovus su gražiu žaidimu, na o mes pasidžiaugę III-ąja vieta netrukus ruošimės naujam KTML B lygos sezonui."

 

Puslapis peržiūrėtas: 7678

Komentarai