Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo inžinerija vs Kėdainių „Laumetris“ (2:3)

Kėdainių „Laumetris“ įveikia „Tinklo inžinerija“

Kėdainių „Laumetris“ įveikia „Tinklo inžinerija“

Vasario 10d. įvyko įtemptos varžybos tarp šeimininkų "Tinklo inžinerijos" ir svečių "Laumetrio" komandų. Po permainingos kovos, pergalę namo išsivežė svečiai iš Kėdainių. (3:2)

Pirmasis setas nieko gero nežadėjo svečiams, "Tinklo inžinerijos" komanda puikiai jautėsi savo namų salėje ir užtikrintai pradėjo varžybas. (11:6) Viso seto metu užtikrintai žaidę ir galingai puolę šeimininkai užbaigė setą 4 taškų iš eilės spurtu ir laimi. (25:19)

Antrasis setas žadėjo dar rimtesnę kovą. Seto pradžioje abi komandos apsiketė gražiomis ir rezultatyviomis atakomis (8:8). Tuomet svečių komanda spurtuoja (11:19) ir užtikrintai užbaigia setą, nors šeimininkai dar bandė kabintis, tačiau stiprūs "Laumetrio" komandos smūgiai užbaigia setą (18:25)

Trečiąjame seta abi komandos demonstravo didelį norą ir gerą kovą. Sužaidus pusė seto, nei viena komanda nebuvo į priekį įsiveržusi daugiau nei dviem taškais. Ir kaip pagal vadovėlį vėl spurtavę(15:23)svečiai, keliais ace'ais, blokais ir smūgiais laimi setą (19:25) ir prieš ketvirtąjį setą ragina vienas kitą nepamesti koncentracijos sekančio seto metu.

Ketvirtasis setas vėl prasideda inirtinga kova ir abiejų komandų tiksliomis atakomis. Šiame sete demonstruojama gera gynyba, abi komandos traukia kamuolius net kojomis, taip neleisdamos pelnyti taškų priešininkams. Tada kelios svečių klaidos, šeimininkų ace'as ir "Tinklo inžinerija" veržiasi keliais taškais į priekį. "Laumetris" nepasiduoda ir į seto pabaigą išlygina rezultatą (18:18). Tuomet tiksliau užbaigę atakas, ir privertę priešininkus klysti, "Tinklo inžinerijos" tinklininkai laimi 4-ąjį setą ir perkelia kovą į paskutinį setą.

Penktasis setas vėl prasideda lygia kova. Abi komandos sėkmingai atakuoja, bet taip pat daro ir nemažai klaidų padavime ir prie tinklo. Prieš apsikečiant aikštelės pusėmis, pirmauja "Laumetrio" tinklininkai (7:8). Rezultatui esant 10:11, Šeimininkai spurtuoja (13:11) ir svečiai prašo minutės pertraukėlės. Ji padeda ir rezultatui esant 15:15 teisėjas skiria ginčą. Šią situaciją geriau išnaudoja svečių komanda ir laimi varžybas (15:17)

Po rungtynių "Laumetrio" komandos kapitonas T. Putna pasakė trumpą komentarą: "Galėjome ir geriau, bet džiaugiames antra pergale per dvi dienas"

Puslapis peržiūrėtas: 4149

Komentarai