Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Last Minute (0:3)

Turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje – užtikrinta „Last Minute“ pergalė

Turnyrinės lentelės kaimynų dvikovoje – užtikrinta „Last Minute“ pergalė

Kovo 18d. 18:30val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Žalių „D“ lygos turnyrinės lentelės kaimynų dvikova tarp, iki šių rungtynių trečioje vietoje žengusių „NUTPA“ ir ketvirtojoje pozicijoje įsitaisiusių „Last Minute“ komandų. Pergalę po trijų setų kovos iškovojo ir už nesėkmę pirmajame pirmenybių rate savo oponentams atsirevanšavo svečių „Last Minute“ ekipa.

Susitikimas startavo lygia kova (5:5); (7:7), nors aikštelės šeimininkams buvo pavykę įgyti trapų pranašumą (10:8), tačiau tuomet „Last Minute“ pelnė 6 taškus be atsako, bei taip perėmė iniciatyvą į savo rankas (10:14). Tiesa „NUTPA“ stabilizavo situaciją  ir iš pradžių sustabdė svečių spurtą (13:17), bei sumažino savo deficitą iki 2 (17:19). Tačiau „Last Minute“ laimėjo paskutinę seto atkarpą 2:6, bei taip rezultatu (19:25) laimėjo pirmąją susitikimo dalį.

Antroji rungtynių dalis priklausė svečiams, iš pradžių jie geriau startavo antrajame sete (3:7), bei greitai dar labiau padidino savo pranašumą (5:10). „NUTPA“ stengėsi nepaleisti varžovų toli į priekį ir buvo sušvelninę savo atsilikimą iki (11:14), tačiau tai buvo viskas ką aikštelės šeimininkams pavyko pasiekti antrojoje rungtynių dalyje. „Last Minute“ ne tik susigrąžino iki tol turėtą 5 taškų persvarą (13:18), bet galingai finišavę ir pelnę 7 taškus be atsako laimėjo ir antrąjį rungtynių setą (13:25).

Paskutinė mačo dalis ir vėl prasidėjo užtikrintu svečių žaidimu (3:8), kurie seto eigoje įgijo ir rekordinį 7 taškų pranašumą (7:14). Kuomet atrodė, jog „Last Minute“ artėja prie užtikrintai laimėtos ir trečiosios rungtynių dalies (12:19), „NUTPA“ apvertė situaciją aukštyn kojom, aikštelės šeimininkai pelnė 7 taškus iš eilės, bei taip panaikino didžiulį deficitą (19:19). Po paprašytos pertraukėlės svečiai dar kartą atsiplėšė nuo varžovų ir laimėję atkarpą 1:4 atsidūrė per tašką nuo pergalės (20:24). Tiesa „NUTPA“ parodė charakterį ir sugebėjo dar kartą atstatyti lygybę (24:24), tačiau tiksliau lemiamomis seto akimirkomis žaidę „Last Minute“ laimėjo ir trečiąją rungtynių dalį (26:28), bei iškovoję jau 8 pergalę Žalių „D“ lygoje įsitvirtino pirmajame D lygos trejetuke.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų po pergalės pasidalino mintimis apie susitikimą: Nors sezoną pradėjome sunkiai ir per pirmas 4-5 rungtynes buvome laimėję tik 1 kartą, tačiau vėliau po mažu įsivažiavome ir džiaugiamės su šia pergale aplenkia šiandienos varžovus turnyrinėje lentelėje. Pirmose tarpusavio rungtynėse „NUTPA“ komandai buvome pralaimėję, todėl sveikinu savo ekipą pasiekus revanšą.

Puslapis peržiūrėtas: 4160

Komentarai