Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „RIO ‒ Startas“ 2 vs Raseinių „Lūšis Volley“ (1:3)

Atkrintamųjų seriją Raseinių“Lūšis Volley“pradėjo pergale

Atkrintamųjų seriją Raseinių“Lūšis Volley“pradėjo pergale

Šiandien, Kovo 19d., vyko "Top Sport" Lietuvos Vyrų tinklinio I lygos atkrintamosios varžybos . Kuriuose susitiko Kauno "Rio - Startas" 2 ir Raseinių "Lūšis Volley"  ir po keturių setų kovos, pergalę šventė Raseinių "Lūšis Volley" komandos žaidėjai rezultatu 3:1 (19:25, 27:25, 25:17, 25:21). 

Nuo pat pirmųjų taškų prasidėjo atkakli  Rio Starto komandos žaidėjų kova jų gražūs ir sękmingi padavimai padėjo įsiveržti į priekį seto pradžioje. Bet svečiai nepasiduodami , gražiu žaidimu bandė juos pasivyti, tačiau  nesekmingai. Ir pirmajį setą laimėjo šeimininkų komanda .Antrajame sete svečiai, darė mažiau klaidų, ir sekmingiau atakavo puolime.Seto pabaigoje  "Rio - Startas" 2 komanda pasivijo varžovus ir  išlygino rezultatą (24:24).Tačiau svečiai  sėkmingai užbaigė dvi atakas ir laimėjo antrąjį setą. 
Trečiajame sete taip pat dominavo Raseinių "Lūšis Volley"komanda .Sėkmingiau žaidė tiek puolime, tiek gynyboje, seto pabaigoje šeimininkai dar bandė sugrįžti į žaidimą, bet jau buvo per vėlu. 
Ketvirtame sete vyko kova taškas į tašką, bet seto antroje pusėje geriau pasirodė  raseiniškiai ..Atrodė labiau pasirengę pasiimti paskutio seto pergalę,kurios jiems reikėjo kad laimėtų šias varžybas . Šeimininkai darė klaidų , kurios turbūt ir trukdė pasivyti varžovus . Taip pergalė atiteko Raseinių "Lūšis Volley"komandai .

Po rungtynių pakalbintas buvo Raseinių "Lūšis Volley" žaidėjas .

Sveikiname su pergale, kokie komentarai apie varžybas?

Džiaugiamės pergale, iškovotą priešininkų namuose  .Ji tikrai buvo sudėtinga,tačiau jau visos mintys apie rytojaus atsakomasias varžybas .

Puslapis peržiūrėtas: 4268

Komentarai