Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs Lietuvos sveikatos mokslų universitetas (3:2)

Lyderių akistatoje pergalę iškovojo „Bellona“ tinklininkės

Lyderių akistatoje pergalę iškovojo „Bellona“ tinklininkės

Kovo 30d. įvyko varžybos tarp dviejų lyderių, kuriose prireikė 5-ių setų išsiaiškinti nugalėtojas. 3:2 sunkią pergalę iškovojo ir lyderėmis tapo "Bellona" merginos. (25:15, 25:20, 22:25, 16:25, 15:10)

Pirmasis setas prasidėjo "Bellona" komandos spurtu 6:2 ir šeimininkės net neleido atsikvėpti LSMU tinklininkėms, spaudė jas stipriais padavimais ( E.Senkutė pelnė 5 ACE per setą, viso komanda 8 ACE) ir puikiomis atakomis, o LSMU merginos dažniau klydo nei varžovės (5 "Bellona" klaidos prieš 8 LSMU). Šeimininkės neprisileido varžovių koviniu atstumu ir užtikrintai baigė setą 8 taškais iš eilės (25:15).

Antrasis setas prasidėjo panašiai kaip ir pirmasis. "Bellona" tinklininkės vėl gana greit įsiveržė į priekį 7:4, tačiau LSMU tinklininkės nesiruošė taip greit pasiduoti ir greit ne tik išlygino, bet ir persverė rezultatą bei privertė šeimininkių paprašyti minutės pertraukėlės (11:14). Minutės pertraukėlė padėjo "Bellonos" tinklininkėms ir jos pelno 6 taškus be atsako (Bendras spurtas 12:1) ir antrąjį setą vėl laimi šeimininkės (25:20)

Trečiąjame sete LSMU komanda pradeda iš visų jėgų, neleidžia varžovėms žaisti savo žaidimo, sėkmingai blokuoja ir padavinėja, taip išsiverždamos į priekį (6:11). Seto viduryje šeimininkės dar bandė perlaužti varžybas, jos pasivijo varžoves 17:17. Studentės, nenorėjo anksti baigti varžybų ir sėkmingai užbaigia setą sėkmingais padavimais bei atakomis. (22:25)

Ketvirtasis setas buvo panašus trečio seto pabaigai. Geriau pradėjo LSMU (6:15), o "Bellonos" merginoms sunkiai sekėsi priimti ir užpulti, smūgiai dažniau būdavo mušami į out'us arba blokus, nei į aikštelę. Taip LSMU tinklininkės, puikiai žaisdamos gynyboje ir prie tinklo bei lygina setų rezultatą 2:2 (Klaidų skaičius sete : "Bellona"- 11, LSMU -3).

Penktasis setas buvo labai lygus, nei viena komanda nenorėjo nusileisti viena kitai. Didesnio nei dviejų taškų pranašumo nei viena komanda neturėjo iki pasikeitimo aikštelėmis. Seto pabaigą daug geriau sužaidžia labiau patyrusios "Bellonos" tinklininkės ir iškovoja pergalę 3:2

Puslapis peržiūrėtas: 4248

Komentarai