Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ Viktorija vs Bellona (0:3)

„Bellona“ išvykoje pasiekė užtikrintą pergalę prieš „Startas- Viktorija“

„Bellona“ išvykoje pasiekė užtikrintą pergalę prieš „Startas- Viktorija“

Šiandien, sausio 20d., Kauno sporto mokykloje "Startas", varžybose tarp "Startas-Viktorija" ir "Bellona" komandų, lengvą pergalę 3:0 pasiekė svečių, "Bellonos" komanda.

Pirmąjame sete jaunosios tinklininkės davė rimtą kovą patyrusioms varžovėms ir seto viduryje rezultatas buvo lygus 14:15 ir tada svečių komanda įjungė aukštesnę patirtį ir savo patirtimi įveikė varžoves (19:25).

 Antrasis setas prasidėjo dviem "Bellonos" ace'ais. Rezultatui esant 8:10, svečių komanda spurtavo. Puikūs smūgiai, tikslūs perdavimai ir gera gynyba leido "Bellonai" išsiveržti į priekį 10:20 ir seto pabaigai esant aiškiai, varžovėms neleido pagalvoti net apie trenerės J.Kontvainienės keltą tikslą surinkti 15 taškų. Seto pabaiga 14:25 ir "Bellona" komanda veda varžybas 0:2

Trečiasisi setas prasideda taškų apsikeitimais, bet svečių komanda tiksliai paduoda, stato puikiais užtvaras ir išsiveržia į priekį 4:8. Mėgaudamosios žaidimų, "Bellonos" komanda nedaro daug klaidų ir tiksliai atakuoja. "Startas- Viktorija" merginos puikiai žaidžia prie tinklo, stato geras užtvaras (ypač Nr.3 Laima Stasiškytė), keli ilgi taškai ir svečių komandai pavyksta išsiveržti seto vidury 9:16. Pergalingu ritmu svečių komanda užtikrintai laimi ir trečiąjį setą 15:25.

Po rungtynių pakalbinta "Bellona" komandos kapitonė T. Matekonis sakė: "Jaunosios priešininkės puikiai žaidė nepilna sudėtimi, statė geras užtvaras ir gan sėkmingai žaidė gynyboje, tačiau mūsų patirtis ir tikslūs smūgiai leido kontroliuoti varžybas. Mėgavomės žaidimu ir džiaugiamės pasiekta pergale. Tikime, kad jaunosios priešininkės tobulės ir kitoms komandoms duos gerą kovą"

Puslapis peržiūrėtas: 3976

Komentarai