Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „RIO ‒ Startas“ 2 vs Gargždų „Amber volley“ (3:0)

Kauno RIO Startas ‒ 2 komandos pergalė prieš Gargždų Amber volley komandą

Kauno RIO Startas ‒ 2 komandos pergalė prieš Gargždų Amber volley komandą

LTF I lygos rungtynėse sausio 22d. Kauno "RIO Startas - 2" komanda priėmė svečius iš Gargždų "Amber volley" komandą. Kauniečiai pasielgė nesvetingai ir įveikė varžovus rezultatu 3:0 (25:16, 25:17, 27:25)

Pirmieji du setai kauniečiams klostė gana sėkmingai ir jie nesunkiai pasiekė 25-kių taškų ribą, priešininkams leisdami surinkti atitinkamai 16 ir 17 taškų.

Paskutiniame trečiajame sete gargždiškiai atrado savo žaidimą ir priešinosi iki pat paskutinių akimirkų, tačiau sėkmingiau seto pabaigą sužaidę šeimininkai vis tik išplėšė pergalę ir trečiąjame sete ir tokiu būdų iškovojo pergalę.

Mintimis apie rungtynes pasidalino Kauno "RIO Startas-2" žaidžiantis treneris Gilbertas Kerpė:

Treneri, kas lėmė jūsų komandos pergalę šiandienos rungtynėse?

Komanda puikiai supranta situaciją turnyrinėje lentelėje. Visi vaikinai nori žaisti atkrintamose rungtynėse. To pilnai pakanka juos motyvuoti. Prieš kiekvienas rungtynes išsikeliame tikslus ir kitas gaires, kurių siekiame aikštelėje. Komanda bręsta tiek žaidimu, tiek psichologija, kuom labiausiai ir džiaugiuosi. 

Ką galėtumėte išskirti iš savo komandos?

Komandoje jaučiamas vis glaudesnis ryšys, vienas kito palaikymas. Manau, kad mūsų grupė žmonių, visa komanda yra verta pergalės. Nieko nenoriu išskirti šiandien, nes indėlis visų svarbus tiek treniruočių procese, tiek rungtynių metu aikštelėje ir už jos ribų. Tikiuosi pavyks tai dar labiau sutvirtinti ir kiekvienoms rungtynėms būsim vis geriau pasiruošę.

Puslapis peržiūrėtas: 3806

Komentarai