Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Alytaus „OCTA“ (3:2)

KTU nugalėjo Alytaus „OCTA“

KTU nugalėjo Alytaus „OCTA“

Kovo 31 d. Vyko moterų Dailiosios lygos rungtynėse susitiko KTU prieš Alytaus „OCTA“ komandą. 

Pirmajį setą puikiai pradėjo svečių komanda,  jos veržėsi į priekį jau pirmaisiais taškais ,bet šeimininkės taip lengvai nepasidavė ir bandė neatsilikti nuo Alytaus komandos .Bet pirmajį setą laimėjo svečių komanda bet mažu taškų skirtumu rezultatu (24:26).

Antrasis setas prasidėjo gana panašiai į pirmojo .Pradžia abiems komandoms buvo sekėsi gražaus žaidimo demonstravimo , tik gal šiek tiek labiau priekyje įsiveržė KTU komanda .Gražiai žaidė komandinį žaidimą, palaikė vieną kitą,kovojo dėl kiekvieno kamuolio . Taip šeimininkės iškovojo  antro seto pergalę (25:19).

Trečiajį setą puikiai pradėjo žaisti Alytaus „OCTA“ komanda.Atrodė labiau susikaupusios, didesnės motyvacijos ir noru laimėti šį setą . KTU komanda taip pat bandė nepasiduoti ir kovo iki galo , tik šiek tiek pritrūko jėgų. kad pasivyti varžoves . Trečiasis setas baigėsi rezultatu (19:25).

Kevirtas setas prasidėjo galingu KTU komandos žaidimu jos taip įsiveržė į priekį , kad varžovės atrodė pasimetusios žaidime, šiek tiek sulėtėjo jų komandinis susižaidimas.Taip KTU komanda dar išsikovojo vieną pergalę (25:12).

Taip  prireikė ir penkto seto .Pradžia buvo panaši abiejų komandų .Šeimininkės visai lengvai pelnė pirmuosius taškus  savo naudai , kurie ir padėjo varžoves palikti su jau šių varžybų pralaimėjimu . Penktasis setas pasibaigė KTU pergale šiandienos varžybose (15:6). Komanda atrodė džiaugsmingai ,merginos patenkintos savo komandos  žaidimu . 

Puslapis peržiūrėtas: 4211

Komentarai