Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: YOLO vs Sporto fėja (1:3)

„YOLO“ turėjo pripažinti „Sporto fėja“ pranašumą

„YOLO“ turėjo pripažinti „Sporto fėja“ pranašumą

Vasario 13d. 20:30val Kauno technikos profesinio mokymo centre B lygos rungtynėse susitiko  aikštelės šeimininkai „YOLO“ ir svečiai „Sporto fėja“. Po atkaklios keturių setų kovos trečiąją pergalę B lygoje iškovojo svečių „Sporto fėja“ komanda.

Susitikimą geriau pradėjo aikštelės šeimininkai „YOLO“ (10:5), verta pažymėti jog „Sporto fėja“ rungtynes pradėjo penkiese, o šeštasis komandos narys prie komandos prisijungė tik jau įpusėjus pirmajai mačo daliai (15:10). Prisijungęs trūkstamas komandos žaidėjas padėjo „Sporto fėja“ komandai likviduoti atsilikimą, bei išlyginti rezultatą (19:19). Tačiau žaidimo kontrolę į savo rankas susigrąžinę aikštelės šeimininkai, lemiamą seto atkarpą sužaidė 6:3, bei rezultatu (25:22) laimėjo permainingą pirmąją rungtynių dalį.

Antrojoje seto pradžioje, nei vienai komandai nepavyko perimti iniciatyvos į savo rankas, o rezultatas dažnu atveju buvo lygus (5:5);(8:8);(10:10). Lygybė išsilaikė setui persiritus ir į antrąją dalį, bei komandoms besikeičiant taškais (15:15). Apie itin lygią antrąją mačo dalį iliustruoja faktas, jog nei vienai komandai iki seto kulminacijos nebuvo pavykę įgyti didesnės, nei dviejų taškų persvaros. Esminis kėlinuko lūžis įvyko esant lygiam rezultatui (20:20) 3 taškus be atsako pelnę „Sporto fėja“ įgijo rekordinį pranašumą sete (20:23), bei taip galiausiai laimėjo antrąją rungtynių dalį (22:25).

Trečiojo seto pradžia ir vėl žadėjo sunkiai prognozuojama kėlinuko eigą (6:6); (8:8). Tiesa šį kartą esminis spurtas įvyko anksčiau, rezultatui esant (9:10) „Sporto fėja“ laimėjo atkarpą 1:8, bei taip perėmė iniciatyvą sete (10:18). Nors aikštelės šeimininkams sąlyginai pavyko atsigauti ir atsakyti savo taškų serija, taip nukerpant varžovų pranašumą perpus (16:20), varžovų šturmą atlaikę svečiai laimėjo ir trečiąją mačo dalį (18:25).

Paskutinėje rungtynių dalyje kiek geriau startavo „Sporto fėja“ (5:8).Svečiai įsibėgėjus setui dar labiau padidino savo persvarą (9:14). Tiesa „YOLO“ tinklininkai stabilizavo situaciją, bei palaipsniui pradėjo tirpdyti deficitą (13:17); (17:19). Nors tuomet „Sporto fėja“ dar kartą pabėgo į priekį (18:23), aikštelės šeimininkai ir vėl pademonstravo charakterį ir atlikę spurtą 6:1 išsikapstė iš kritinės situacijos (24:24). Tačiau lemiamos seto akimirkos priklausė „Sporto fėja“ tinklininkams, jie laimėjo ketvirtąją rungtynių dalį (25:27), bei taip B lygoje įsirašė trečiąją pergalę per devynerius mačus.

Po rungtynių vienas iš „Sporto fėja“ komandos žaidėjų sakė: Tai buvo paskutinės pirmo rato rungtynės B lygoje mūsų komandai, smagu jog pirmąjį ratą pavyko uždaryti pergale.

Puslapis peržiūrėtas: 4263

Komentarai