Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Panevėžio agrochemija ‒ SC vs Raseinių „Lūšis Volley“ (3:1)

Panevėžio agrochemija-SC ekipa namuose įsirašė pirmąją pergalę

Lapkričio 13 dieną Panevėžyje vykusiose TOP SPORT Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynėse, tarp vietos Panevėžio agrochemija - SC tinklininkų ir svečių iš Raseinių - Raseinių „Lūšis-Volley“ tinklininkų po permainingos keturių setų kovos pergalę pergalę pavyko pasiekti namų šeimininkams - Panevėžio agrochemija - SC tinklininkams.

Pirmasis rungtynių setas prasidėjo labai apylygiai (10:10), tačiau po to sekė Panevėžiečių 4 taškų spurtas ir rezultatas pakrypo Panevėžiečių naudai, kuriems pavyko seto pabaigoje spurtą padidinti ir pasiekti pirmajame sete pergalę 25:17 (1:0).

Antrasis rungtynių setas prasidėjo labai apylygiai (10:10), tada Panevėžiečiai surengė 5 taškų spurtą ir taip įsiveržė į priekį 19:14 ir Panevėžiečiams pavyko išlaikyti pranašumą iki pat seto pabaigos ir taip laimėti antrąjį setą 25:21 (2:0).

Trečiąjį rungtynių setą Panevėžiečiai pradėjo spurtu 6:0, tačiau rezultatui esant 10:6, Raseinių ekipa pelnė 8 taškus be atsako ir persvėrė rungtynių rezultatą savo naudai 10:14. Po to, Panevėžiečiams nebepavyko pavyti svečių iš Raseinių ir teko pripažinti Raseinių ekipos pranašumą trečiame sete.  16:25 (2:1).

Ketvirtajame sete Panevėžiečiai atitrūko rezultatu 13:9 išlaikė turėtą trapų pranašumą iki seto pabaigos 26:24, taip laimėdami ketvirtąjį setą ir rungtynes (3:1).

 

Puslapis peržiūrėtas: 3395

Komentarai