Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja & Korys vs Magnus (3:0)

Sporto fėja & Korys pergalė prieš Magnus

Sporto fėja & Korys pergalė prieš Magnus

Kovo 21 d. Susitiko Žalių „D“ lygos žaidėjų komandos Sporto fėja & Korys prieš Magnus. 

Pirmojo seto pradžios žaidimą demonstravo  Sporto fėja & Korys komanda, kuriai pavyko įsiveržti į priekį jau kėlionio pradžioje . Magnus komandai sekėsi sunkiau žaidimo pradžia,kuri trugdė pasivyti varžovus . Taip pirmąjį kėlinį laimėjo Sporto fėja & Korys.

 Antrojo seto žaidimas buvo šiek tiek panašus į pirmąjį, bet Magnus komanda jau nepasidavė varžovams.Ir laikėsi panašaus taškų skirtumo ,rodė pastangas žaidime. Bet stipresnė vėl buvo Sporto fėja & Korys komanda , gražus komandinis žaidimas atnešė dar vieną seto laimėjimą.

Trečiajį žaidimo setą šietiek geriau pradėjo Magnus komanda , jau labiau pasitikėdami savo žaidimu , komandos nariai atrodė labiau susikaupę ir norintys laimėti šį setą . Bet Sporto fėja & Korys  komanda greit pasivijo varžovus , keli gražūs padavimai jiems padėjo nutolti nuo varžovų .Labai gerai pasirodė Sporto fėja & Korys komandos narė : E.Senkutė .Gražūs padavimai,keli paduoti ace. Ją labai palaikė komandos nariai.Taip jiems pavyko laimėti 3 setą.Ir taip užbaigti šios dienos varžybas rezultatu (3:0).

Puslapis peržiūrėtas: 4235

Komentarai