Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Raseinių „Lūšis Volley“ vs Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 (3:1)

Raseinių „Lūšis Volley“ antrą kartą įveikė Kauno RIO „Startas -2“ komandą (3:1)

Raseinių „Lūšis Volley“ antrą kartą įveikė Kauno RIO „Startas -2“ komandą (3:1)

Šiandien, gruodžio 13d. Raseinių "Lūšis Volley" priėmė svečius iš Kauno RIO "Startas - 2" komandą ir įveikė ją rezultatu 3:1 (25:20, 24:26, 25:21, 25:21)

Nuo pat pirmojo seto šeimininkai kibo į atlapus varžovas ir sėkmingai sužaidę laimėjo pirmąjį setą 25:20. 

Tačiau antrąjame sete kauniečiai pagerino žaidimą ir įrodė kad į Raseinius atvažiavo rimtai pakovoti. Jie išplėšė šiame sete pergale 26:24. Verta paminėti kad labai sėkmingai seto pabaigoje sužaidė RIO Startas -2 žaidėjas Valentinas Lekavičius. 

Vis tik likusiuose paskutiniuose dviejuose setuose raseiniškiai pagerino žaidimą ir iškovojo šiose rungtynėse pergalę rezultatu 3:1. Pagrindinis pergalės vedlys buvo Raseinių "Lūšis Volley" žaidžiantis treneris Aurimas Dyglys.

Pasibaigus rungtynėms buvo pakalbinti abiejų komandų naudingiausieji žaidėjai tai Aurimas Dyglys ir Valentinas Lekavičius. Interviu žiūrėti ČIA

Taip pat savo komentarą išsakė ir RIO "Startas - 2" komandas treneris Gilbertas Kerpė:

- Kas lėmė šiandienos pralaimėjimą?

Darėme labai daug elementarių klaidų vaikiškose situacijose: tinklo lietimas atakuojant pereinantį kamuolį, nepaduoti padavimai, be atakos grąžintų kamuolių į mūsų pusė netikslus išvedimas jungiančiui. Taip pat neturėjom kelių žaidėjų dėl vienų ar kitų priežasčių.

- Su Raseinių komanda jau antra nesėkmė šiame sezone, ar tai reiškia kad šios komandos žaidimas Jūsų komandai neparankus?

Visų pirma tai manau, kad ne varžovai šiuo metu yra bėda, o mūsų pačių žaidimas. Jis yra labai banguotas ir dažnai trūksta minties sprendimuose.

 - Kokias išvadas stengėtės padaryti šiandienos rungtynėse siekiant išvengti pirmųjų rungtynių scenarijaus?

Nelabai daug ką buvo galima daryti turint labai trumpą suolelį šiose rungtynėse. Viskas yra aišku kaip reikia žaisti, ką daryti. Tačiau jei to negalima išpildyti techniškai, žaidimo skaitymu, tai ir kažką pakeisti yra sudėtinga.

- Ko palinkėsite lygos dalyviams ateinančių švenčių proga?

Būti sveikiems, saugoti save ir aplinkinius, bei gerai pailsėti, kad būtų galima grįžti su dar didesne energija.

Savo palinkėjimą taip pat paliko ir Aurimas Dyglys Raseinių "Lūšis Volley":

Švenčių proga norėčiau, visiems palinkėti jaukių ir smagių akimirkų kiekvieno šeimoje, taip pat ramybės ir svarbiausia sveikatos. 

 

 

 


 

Puslapis peržiūrėtas: 9752

Komentarai