Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 vs Kelmės „Kelmė“ (1:3)

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos rungtynėse Kelmės „Kelmė“ įveikė Kauno „RIO Startas“-2 (3:1)

Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos rungtynėse Kelmės „Kelmė“ įveikė Kauno „RIO Startas“-2  (3:1)

Š.m. sausio 23d. Kauno RIO sporto arenoje, vyko TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos rungtynės tarp šeimininkų - Kauno „RIO Startas"-2 ir svečių Kelmės „Kelmė“ komandų.

Po atkaklios 4 setų kovos, pergalę šventė svečiai - Kelmės „Kelmė“ komanda 3:1 (21:25, 25:17, 27:25, 25:17).

Pirmasis setas prasidėjo labai lygia kova, tačiau seto viduryje kauniečių žaidėjas Z.Suchodolskis sužaidė labai rezultatyviai rinkdamas tašką po taško, sukūrė savo komandai 6 taškų persvarą seto pabaigoje, kurių jau nepavyko panaikinti Kelmės ekipai, tad pirmąjį setą rezultatu: 25:21 laimėjo šeimininkai - Kauno „RIO Startas“ -2.

Antrasis setas prasidėjo svečių dominavimu, jie susiėmė, per šį setą Kelmės komanda padarė tik 3 klaidas bei visiškai išmušė varžovus iš jų žaidimo, Kelmė šį setą laimėjo rezultatu: 17:25

Trečiasis setas prasidėjo kovingai, Kelmės komanda pajutę savąjį žaidimą pradėjo rengti vieną derinį po kito, tačiau "RIO Startas" -2 komanda atsakydavo tuo pačiu, žaidimas buvo visiškai lygus, į priekį įsiverždavo tai viena, tai kita komanda. Seto pabaigoje po sėkmingai trenerio atliktų keitimų, šeimininkai buvo susikūrę didžiausią šio kėlinio persvarą 24:21, tačiau po Kelmės komandos kapitono paimtos minutės pertraukėlės kelmiškiai susiėmė, visiškai nebedarė klaidų, žaidė iki galo, kai tuo tarpu jų varžovai suklydo kelis kartus iš eilės ir taip Kelmės vyrai išplėšė pergalę iš Kauno "Rio Startas" -2 komandos rezultatu: 25:27

Ketvirtasis setas vėl prasidėjo gražiais Kelmės vyrų deriniais, žaidimas buvo lygus iki seto vidurio, tačiau seto viduryje sužibėjo Kelmės komandos tandemas 5nr. A.Barauskis bei 1nr. D.Andriulis, kuris per šį setą surinko net 10 taškų, taip šie du vyrai padėdami savo komandos draugų atvedė savo komanda į šios dienos pergalę rezultatu 17:25.

Po rungtynių pakalbintas Kelmės "Kelmė" komandos kapitonas 5nr. A.Barauskis sakė: 

-Šiandien pergalę lėmė tik patirtis, nes nuo savo varžovų fiziškai atsiliekame kelis kartus... 

Kas nutiko trečiajame sete, kai nuo varžovų atsilikinėdami 24:21 išplėšėte pergalę 25:27?

- tiesiog padavinėjome neblogus padavimus, visiškai nebedarėme klaidų, kurių buvo ne mažai šiose varžybose, varžovai suklydo kelis kartus, kuo mes pasinaudojome ir iškovojome labai svarbią pergalę.

Taip pat po rungtynių pakalbintas Kauno „RIO Startas“ -2 komandos vyr. treneris G.Kerpė sakė: Pradžioje labai neblogą pirmąjį setą turėjome, vyrai žaidė kovingai, užsivedę, gana ne daug klaidų darėme, kažkiek daugiau klydo ir varžovai, todėl mums buvo lengviau žaisti, na o vėliau tikriausiai vyrai per anksti patikėjo pergale, po kiek lengvesnio pirmojo seto, taigi į kitus setus žengė į aikštę ne taip kovingai nusiteikę. Tuo labiau pirmosios varžybos šiais metais, po gana ilgos pertraukos ir dar prieš tokią komandą kaip Kelmė, tai žinojome, kad bus sunku, vyrams dar yra kur tobulėti, taigi treniruosimės priėmime, puolime bei gynyboje ir sugrįšime į aikštelę labiau sutvirtėję.

Puslapis peržiūrėtas: 6402

Komentarai