Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kelmės „Kelmė“ vs Kauno „Marito“ (3:2)

Kelmės „Kelmė“ po atkaklios kovos įveikė Kauno „Marito“ komandą

Kelmės „Kelmė“ po atkaklios kovos įveikė Kauno „Marito“ komandą

Vasario 27d. Kelmėje vietos komanda priėmė svečius iš Kauno "Marito" komandą. Svečiai davė labai rimtą kovą šeimininkams ir tik po 5-kių įtemptų setų pergalę iškovojo Kelmės "Kelmė" komanda 3:2 (20:25, 25:14, 26:24, 20:25, 15:12).

Pirmasis setas geriau susiklostė Kauno "Marito" komandai (20:25), tačiau vėliau iniciatyvą perėmė Kelmė ir laimėję antrąjį bei trečiąjį setus išsiveržė į priekį (25:14. 26:24). Kauno "Marito" priremta prie sienos atrado savyje jėgų ir išplėšė pergalę 4 sete (20:25). Viskas sprendėsi lemiamame 5-me sete. Jis vyko labai permainingai ir tik pačioje pabaigoje sėkmingiau sužaidę pergalę šventė Kelmės "Kelmė" komanda.

Kelmės "Kelmė" dar nėra patyrusi šiemet pralaimėjimo ir lyderiauja čempionate bei užima pirmąją vietą, tuo tarpu Kauno "Marito" komanda įsitaisiusi antroje vietoje, tačiau jai ant kulnų lipa Vilniaus Universiteto komanda ir bus labai įdomu išvysti šių dviejų komandų akistatą.

Kelmės "Kelmė" kapitono Emilio Bartkaus komentaras apie rungtynes:

Prieš varžybas su “Marito” komanda tikėjomės sunkios ir kietos kovos. Taip ir atsitiko - kova buvo įnirtinga, nuožmi, kiekvienas taškas reikalavo daug jėgų. Varžybų metu sunkiai pavyko priimti stiprius padavimus, turėjome problemų su atakomis, o varžovai gerai gynėsi, darėme daug nereikalingų klaidų. Verta paminėti, kad varžovai labiau norėjo laimėti, o mums trūko motyvacijos. Smagu, kad penktame sete parodėme charakterį ir laimėjome varžybas. Ketvirtame sete mūsų komandos centro puolėjas Karolis Vištartas patyrė traumą, norėčiau palinkėti jam sveikatos, kuo greičiau reabilituotis ir grįžti į aikštelę. Iš komandos išskirčiau Kajų Gerbenį, kuris pakeitė traumą patyrusį Karolį Vištartą ir puikiai susitvarkė su jam skirtomis užduotimis.

Taip pat mintimis apie rungtynes pasidalino ir Kauno "Marito" komandos žaidėjas Mindaugas Mikalauskas:

Rungtynės buvo tikrai geros, kietos. Pralaimėjimą ko gero lėmė tikrai nedidelės detalės, padarytos klaidelės netinkamais momentais. Dėl kurių leidome Kelmės komandai pabėgti ir vėliau reikėjo vytis. Labai apmaudu, kad pas mus iškrito pirmo tempo žaidėjas Andrius Lauraitis, linkime jam sveikatos. Bet vis dėl to Kelmė lemiamais momentais sužaidė tiksliau dėl to teko pripažinti pralaimėjimą. Tačiau tai buvo labai gera pamoka mums ir įrodymas, kad galima žaisti dar geriau. Tai buvo komandinės rungtynės, visi žaidėjai turėjo gerų momentų. Tiek Aaronas, Justas ar Aivaras. Tikimės kad pavyks užpildyti trūkstamas detales. Steponas Narvydas šiais metais įsiliejo visa galva į treniravimo procesą dėl to norėtųsi jam padėkoti, nes žaidimas eina tik į priekį. 

Rungtynių vaizdo įrašas

 

Puslapis peržiūrėtas: 9006

Komentarai