Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno „Marito“ vs Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 (3:0)

Auksinio seto loteriją ketvirtfinalio antrose rungtynėse laimėjo Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 nugalėjęs Kauno „Marito“ ir keliauja į Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos pusfinalius!

Auksinio seto loteriją ketvirtfinalio antrose rungtynėse laimėjo Kauno „RIO Startas“ ‒ 2 nugalėjęs Kauno „Marito“ ir keliauja į Lietuvos vyrų tinklinio „TOP Sport“ I lygos pusfinalius!

Š.m. balandžio 11d., J. ir P. Vileišių mokykloje ‒ daugiafunkciniame centre, įvyko „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos antrosios ketvirtfinalio rungtynės tarp šeimininkų - Kauno „Marito" ir svečių Kauno „RIO Startas"-2 komandų.

Po atkaklios 3 setų kovos, šiandien susikaupę ir laimėti ištroškę Kauno „Marito" ekipos tinklininkai pergalę šventė užtikrintu rezultatu - 3:0 (25:16, 25:20, 25:20), taip ketvirtfinalio rungtynėse iš dviejų pergalių išlygindami rezultatą 1:1. Tuoj pat buvo žaidžiamas ir lemiamas auksinis setas, kuris buvo tikra loterija ir ją laimėti pavyko Kauno „RIO Startas"-2 ekipai, rezultatu - 15:13, kuri ir patenka į TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos pusfinalius! Sveikiname!

Nuo pat pirmojo seto pradžios šeimininkų Kauno „Marito“ ekipa įgijo solidų pranašumą (12:5), nors aikštelės svečiai - Kauno „RIO Startas"-2 ekipos tinklininkai dar bandė priešintis savo varžovams, vėl spurtavę šeimininkai užtikrintai laimėjo pirmąją rungtynių dalį. Rezultatas - 25:16 (1:0).

Antrojoje rungtynių dalyje ir vėl geriau startavo Kauno „Marito" ekipa (10:4). Šiame sete svečių komandos tinklininkams pavyko sustabdyti puikų varžovų puolimą ir nuo vidurio seto žaidimas ėjo lygiosiomis (14:13, 17:15). Vėliau žaidimas vyko banguotai, tačiau pabaigoje stabiliau sužaidę ir mažiau klydę šeimininkai išplėšė pergalę ir antrąjame sete. Rezultatas - 25:20 (2:0).

Trečiojo seto pradžioje užvirė lygi kova (6:5; 10:9). Komandos mainėsi rezultatyviomis atakomis, puikiai traukė kamuolius gynyboje ir visą setą ėjo lygiosiomis. Kauno „Marito" ekipa pademonstravo stabilesni žaidimą ir didesnę patirtį, taip iškovodami ir trečiąjį setą, bei išlygindami susitikimų rezultatą. Setas baigėsi rezultatu - 25:20 (3:0).

AUKSINIS SETAS:

Pirmąją dieną laimėjus Kauno „RIO Startas"-2 komandai, o antrąją Kauno „Marito", iškart po antrųjų rungtynių įvyko lemiamas auksinis setas, kuriame ir sprendėsi, kuri komanda pateks į „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos pusfinalius. Šis setas buvo tikras emocijų pliūpsnis, žaidėjai suprato, kad reikia žaisti čia ir dabar, nes nuo to priklauso jų tolimesnis likimas. Pradžioje seto geriau startavo ir šios dienos rungtynes laimėjusi šeimininkų komanda (7:4). Tačiau jaunieji Kauno „RIO Startas"-2 komandos tinklininkai nenorėjo padovanoti šio seto, susiimė ir ne tik išlygino rezultatą, bet ir išsiveržė į priekį (7:8). O tada užvirė arši kova... abi komandos mainėsi rezultatyviomis atakomis, bet svečių ekipa puikiai sužaidė puolime, o su tuo nesugbėjusi susitvarkyti Kauno „Marito" ekipa turėjo pripažinti varžovų pranašumą, kurie ir keliauja i pusfinalius! Setas baigėsi rezultatu - 13:15! Auksinio seto statistika: http://www.ktml.lt/lt/2020-2021/126/rungtynes/fef5a36d/statistika

Iš kart po rungtynių kalbintas Kauno „RIO Startas"-2 komandos treneris/kapitonas G. Kerpė labai džiaugėsi ir pasidalino savo mintimis apie šią pergalę:

„Esame žiauriai laimingi! Pirmus tris setus gana akivaizdžiai pranašesni buvo „Marito" komanda, turbūt jie taip galėjo sužaisti ir vakar, bet pakišo koją, kad jie jautėsi pranašesni už mus, na čia jų kaltė. O auksiniame sete pradžią paleidome 7:3, vėliau 7:7, na ir tiesiog kosmosas, žiauriai smagu, visi laimingi, žiauriai patenkinti, geriausias jausmas!". Sveikiname dar kartą!! :)

Taip pat po rungtynių kalbintas Kauno „Marito" komandos žaidėjas P. Valaitis, sakė:

„Vakar mes prisidirbome, nes atėjome jau galvodami apie pusfinalį su Vilniumi, o pasirodo reikia dar laimėti ir čia. Šiandien jau nusiteikimas buvo geras, viskas vyko, o tas auksinis setas loterija - kurios mes šiandien nelaimėjome".

Puslapis peržiūrėtas: 5784

Komentarai