Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: YOLO vs Tinklo inžinerija (2:3)

B lygos sezono atidarymo rungtynėse „Tinklo inžinerija“ po permainingos kovos įsirašė pirmąją pergalę nugalėdami „YOLO“ komandą.

B lygos sezono atidarymo rungtynėse „Tinklo inžinerija“ po permainingos kovos įsirašė pirmąją pergalę nugalėdami „YOLO“ komandą.

Lapkričio 15d. 19:30val Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko pirmosios šio sezono B lygos rungtynės tarp aikštelės šeimininkų „YOLO“  ir svečių „Tinklo inžinerija“ komandų. Po atkaklios penkių setų kovos, į savo sąskaitą pirmąją pergalę įsirašė svečiai „Tinklo inžinerija“.

Susitikimą sėkmingiau pradėjo šeimininkai „YOLO“, kurie netruko susikrauti pranašumą (13:7), tačiau „Tinklo inžinerija“ seto eigoje atsakė savo spurtu ir ne tik atstatė pusiausvyrą (17:17), bet seto pabaigoje ir perėmė iniciatyvą (18:22). Nors aikštelės šeimininkai ir sumažino atsilikimą iki (21:23), užtikrintai seto pabaigą sužaidę svečiai laimėjo pirmąją susitikimo dalį (23:25).

Antrojo seto pradžia buvo analogiška pirmajai susitikimo daliai „YOLO“ ir vėl geriau startavo ir įgijo ženklią persvarą (14:7). Antrajame kėlinuke aikštelės šeimininkai kontroliavo situaciją ir neleido „Tinklo inžinerijai“ priartėti per mažiau nei 7 taškus, taip laimėdami antrąjį mačo setą rezultatu (25:16).

Trečiojoje rungtynių dalyje geriau startavo jau svečiai, kurie iškart stipriai šovė į priekį (4:11), nors sėkmingos atkarpos dėka „YOLO“ ir buvo sumažinę atsilikimą iki (13:16), tačiau trečiojo seto kontrolė priklausė jau svečiams „Tinklo inžinerija“ komandai, kurie ir vėl įgijo saugesnį pranašumą (15:21), bei galiausiai laimėjo trečiąją mačo dalį rezultatu (20:25).

Ketvirtajame kėlinyje ir vėl geriau startavo svečiai „Tinklo inžinerija“, kurie susikrovė didelį pranašumą (4:12). Tačiau tuomet aikštelės šeimininkai „YOLO“ atsakė savo taškų serija ir ne tik išlygino rezultatą (14:14), bet ir perėmė iniciatyvą į savo rankas (19:16), bei puikiai finišavę ketvirtajame sete perkėlė rungtynes į lemiamą susitikimo kėlinuką (20:25).

Penktasis setas prasidėjo lygiai ir komandos keitėsi taškais (7:7), o į lemiamą rungtynių atkarpą komandos išėjo esant ir vėl lygiam rezultatui (11:11), tačiau tuomet įvyko esminis mačo lūžis 4 taškus be atsako pelnę svečiai „Tinklo inžinerija“ po permainingos ir atkaklios kovos iškovojo pirmąją pergalę B lygos pirmenybėse.

Po rungtynių vienas iš nugalėtojų komandos žaidėjų pasidalino mintimis apie sezono startą, bei įvykusias rungtynes:

Šiandienos rungtynes vertinu teigiamai, nieko nuostabaus, kad žaidime darome klaidų, nes tai tik pirmosios sezono rungtynės, svarbiausia jog pavyko pasiekti pergalę su kuo ir noriu pasveikinti savo komandą.

Puslapis peržiūrėtas: 3618

Komentarai