Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Tinklo inžinerija (0:3)

„Tinklo inžinerija“ įveikė „Sporto fėją“

„Tinklo inžinerija“ įveikė „Sporto fėją“

Kovo 13d. Kauno TPMC įvyko varžybos tarp "Sporto fėjos" ir "Tinklo inžinerijos" tinklininkai. Varžybas laimėjo "Tinklo inžinerija". 0:3 (22:25, 23:25, 23:25)

Pirmasis setas buvo nervingas abejoms komandoms. Prieš varžybas, apšilimo metu, buvo nutrauktas tinklas, tai sutrumpino apšilimo laiką. Tai jautėsi komandų žaidime ir žaidimas buvo apylygis (8:9). Svečių komandoje sunkiai sustabdomas buvo Nr.15 D. Baubinas, jis pelnė 7, o kelėjas R. Gailius puikiai asistavo savo komandos draugams. Geros gynybos dėka "Tinklo inžinerija" įsiveržė į priekį 11:15. Viso likusio seto metu abi komandas skyrė 2-3 taškų skirtumas ir tikslių smūgių dėka svečiai iškovojo pirmojo seto pergalę.

Antrasis setas klostėsi panašiai, abi komandos žaidė lygiai, tačiau šeimininkai pirmieji įsiveržė į priekį 8:5. Iki seto vidurio, puikiai žaidę "Sporto fėjos" tinklininkai ryškiai pranoko savo oponentus (16:10), bet svečiai nesiruošė nusileisti ir išlygino rezultatą 18:18. Seto pabaigą vėl geriau sužaidę svečiai laimėjo ir antrąjį setą.

Trečiasis setas buvo panašus į antrąjį, tik priekyje dažniau buvo svečiai (5:9). Šeimininkai nesiruošė nusileisti ir privertė dažnai klysti varžovus (5 klaidos prieš 13). "Sporto fėjos" vaikinams sunkiai sekėsi užpulti varžovus, kurie demonstravo gerą žaidimą prie tinklo (6blokai) ir tiksliai atakavo (5 tikslūs smūgiai "Sporto fėjos" prieš 11 "Tinklo inžinerijos). Viso seto metu vyravo lygus žaidimas ir nei viena komanda neturėjo didesnio nei dviejų taškų pranašumo. Du nepaduoti kamuoliai šeimininkų gretose leido svečiams pirmauti 20:21. Vėl tiksliau sužaidę svečiai laimėjo ir trečiąjį setą. 23:25

Puslapis peržiūrėtas: 4175

Komentarai