Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs LSU (3:1)

„Kauno Kolegija“ laimėjo prieš „LSU“

Lapkričio 29 d. 18:00 val. Kauno Kolegijos didžiojoje salėje susitiko „Kauno Kolegijos" ir „LSU" vaikinų tinklinio komandos.

Pirmajame sete stipriai startavo „LSU" komanda (3:7), tačiau kėlinuko viduryje „Kauno Kolegija" sulygino rezultatą (9:9) ir po truputi išsiveržė į priekį (17:13). Seto pabaigoje „Kauno Kolegija" pelnė 6 taškus iš eilės ir užbaigė pirmojo susitikimo dalį (25:17).

Antrajame sete abi komandos pelnė taškus apyligiai iki seto vidurio (12:12), tuomet „Kauno Kolegija" vėl pelnė 6 taškus iš eilės ir išsiveržė (18:14). Svečių komandai nebepavyko prisivyti šeimininku komandos ir setas buvo laimėtas „Kauno Kolegija" komandos (25:22).

Trečiajame sete kaip ir pirmajame stipriai startavo „LSU" komanda (3:6). Seto viduryje atrodė jog „Kauno Kolegija" pasivyjo priešininkus (9:10), tačiau „LSU" nenusileido ir išsikovojo trečiojo seto pergalę su gan dideliu pranašumu (14:25).

Ketvirtajame sete taip pat stipriai startvao „LSU" komanda (0:6), tačiau šį karta „Kauno Kolegija" komandai pavyko prisivyti ir nenusileisti savo priešininkams (14:11). „Kauno Kolegija" pelnė 4 paskutinius taškus iš eilės ir nugalėjo „LSU" komanda galutiniu reauzlatu 3:1.

Po varžybų buvo užklaustas „Kauno Kolegija" komandos kapitonas, kurs teigė „Mūsų komandai labai truko pagrindinio žaidėjo, tačiau išbandėme naują taktiką, tai padėjo viską su kalibruoti ir pradėjome savo žaidimą. Trečiame sete jį šiek tiek praradome, na bet paskui susiėmime ir vėl pradėjome žaisti."

Taip pat buvo užklaustas ir pralaimėjusios „LSU" komandos treneris, kuris teigė „Komandoje yra daug iškritusiu žaidėjų, nėra su kuo pažaisti, taip pat komanda dar yra nepatyrusi. Mes žaidėme prieš komanda, kuri jau treniruojasi ne maža laiką. Klaidų skaičius padarė savo ir nulėmė mūsų pralaimėjimą."

 

Puslapis peržiūrėtas: 3918

Komentarai